Βρέθηκε ο Sub-Zero για το reboot του κινηματογραφικού “Mortal Kombat”

Αναμένουμε τους υπόλοιπους χαρακτήρες.Βρέθηκε ο Sub-Zero στο πρόσωπο του ηθοποιού Joe Taslim για...

Αναμένουμε τους υπόλοιπους χαρακτήρες.

Βρέθηκε ο Sub-Zero στο πρόσωπο του ηθοποιού Joe Taslim για τις ανάγκες του κινηματογραφικού reboot του “Mortal Kombat”. Μάλιστα, ο ηθοποιός είναι ο πρώτος που κλείνει συμφωνία για την ενσωμάτωσή του στο cast της ταινίας.

Χαρακτήρες που φέρονται να κάνουν την εμφάνισή τους στην ταινία είναι οι Kano, η Sonya Blade και ο Raiden, και ένας νέος χαρακτήρας που ονομάζεται Cole Turner. Βέβαια, ο Russo αποκάλυψε στο Twitter ότι οι χαρακτήρες αυτοί χρησιμοποιήθηκαν για μια παλαιότερη εκδοχή του σεναρίου.

Η ταινία που έκανε τον Taslim γνωστό ήταν το “The Raid: Redemption” (2011). Έχει εμφανιστεί στα “Fast & Furious 6” (2013), “Star Trek Beyond” (2016) και στη σειρά του Netflix, “The Night Comes For Us”. Πρόσφατα τον είδαμε την σειρά του Cinemax, “Warrior”.

O Sub-Zero είναι ένας από τους πρώτους χαρακτήρες του βιντεοπαιχνιδιού του 1992. Έχει την ικανότητα να ελέγχει τον πάγο σε οποιαδήποτε μορφή του και η μεγαλύτερη νέμεσίς του είναι ο Scorpion.

Joe Taslim in Netflix's The Night Comes for Us.
Ο Joe Taslim στο “The Night Comes for Us”.

Οι ετοιμασίες για την έναρξη της παραγωγής ξεκίνησαν τον Μάιο στην Αυστραλία με τα γυρίσματα να ξεκινούν αργότερα μέσα στο 2019. Το σενάριο της ταινίας έχει γράψει ο Greg Russo (Highwaymen) και τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Simon McQuoid, ο οποίος θα κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο.

Παραγωγοί είναι οι Todd Garner (Isn’t It Romantic), Larry Kasanoff (True Lies), E. Bennett Walsh (Men in Black: International), Michael Clear (The Nun), Sean Robins (Tag) και James Wan (Aquaman). Αν και η ανακοίνωση της ταινίας είχε βγει πριν από χρόνια, ο Wan είχε δηλώσει ότι επειδή αγαπά τόσο πολύ αυτό το project δεν θα βιαζόταν να το υλοποιήσει.

Εκτός απ’ την εξαιρετικά επιτυχημένη σειρά βιντεοπαιχνιδιών, το “Mortal Kombat” είχε προσαρμοστεί σε δυο live-action ταινίες την δεκαετία του 1990, καθώς και σε σειρά web με τίτλο “Mortal Kombat: Legacy”.

Άγνωστες παραμένουν πολλές λεπτομέρειες, όπως η ημερομηνία πρεμιέρας και η πλοκή. Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και ότι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.