Ο Ατρόμητος συνεχίζει να αποτελεί παράδειγμα μεθοδικότητας

Η ομάδα του Περιστερίου έχει κινηθεί και πάλι μεθοδικά στο μεταγραφικό παζάρι κάνοντας κινήσεις ουσίας που θα "ζήλευαν" ακόμα και μεγάλα club. Δείτε μια πιθανή εντεκάδα.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο Ατρόμητος με μεθοδικότητα κινείται στο μεταγραφικό παζάρι και κλείνει παίκτες από το πάνω ράφι που θα μπορούσαν να έχουν κλείσει και στις λεγόμενες θεωρητικά μεγάλες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος.

Βέλλιος, Χαρίσης, Ρόσα, Καχίλα, Γούτας και Γιακουμάκης είναι οι έξι πρώτοι που φόρεσαν τα κυανόλευκα τη φετινή περίοδο και ήρθαν για να καλύψουν τις απώλειες των Χατζηισαΐα, Μπουσουλάτζιτς, Κουλούρη και Μπρούνο κατά πρώτο λόγο, αλλά και των Ουάρντα, Βασιλακάκη, Καρασαλίδη κατά δεύτερο.

Μένει λοιπόν η απόκτηση ενός μπακ τύπου Σάκιτς, ο οποίος θα καλύπτει με την ίδια ευχέρεια και τις δύο άκρες της άμυνας, ενώ δεν αποκλείεται να γίνει ακόμα μια μεταγραφή εφόσον προκύψει κάτι το εξαιρετικό χωρίς να υπάρχει βιασύνη. Φυσικά εκ των προτέρων δεν προδικάζει κανείς το αποτέλεσμα, καθώς κάθε μεταγραφή στο γήπεδο θα κριθεί.

Ωστόσο με μια πρώτη ματιά φαίνεται πως οι Περιστεριώτες έχουν δημιουργήσει ένα δυνατό ρόστερ με πληρότητα σχεδόν σε κάθε θέση, ενώ δε θα πρέπει να ξεχνά κανείς πως τόσο ο υγιής Ουγκράι μπορεί να λογίζεται ως μεταγραφή, όσο και ο Κορτ που άργησε πέρσι να προσαρμοστεί.

Μια εντεκάδα δηλαδή με Μέγερι, Ρισβάνη, Καχίλα (Γούτα), Κιβρακίδη, Κατράνη (μεταγραφή), Μάντσον, Χαρίση, Ουγκράι, Ενσικουλού (Μανούσος), Ρόσα, Βέλλιο, είναι μια εντεκάδα ικανή για σπουδαία πράγματα, αρκεί ο Γιάννης Αναστασίου να καταφέρει να δημιουργήσει μια ομάδα με ομοιογένεια σε εντεκάδα με αρκετά νέα πρόσωπα.

Στο ρόστερ φυσικά υπάρχουν και οι Ούμπιντες, Κορτ, Κωτσόπουλος, Νάτσος, Στρούγγης, Θεοδωράκης, Μανδάς αλλά και τα παιδιά από την Κ19 που έχουν αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις στον Έλληνα τεχνικό.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι μέχρι τώρα προσθήκες δεν πλησιάζουν καν ούτε το ένα εκατομμύριο ευρώ, αποδεικνύοντας πως οι ποιοτικοί παίκτες που τα τελευταία χρόνια επιλέγουν τον Ατρόμητο, το κάνουν έχοντας πρώτα στο μυαλό τους την εξέλικη τους και την καριέρα τους και δευτερευόντος το οικονομικό. Αυτό είναι άλλη μια μεγάλη κατάκτηση του συλλόγου και πιστώνεται σε πολύ μεγάλο βαθμό στον Γιάννη Αγγελόπουλο και στον Γιώργο Σπανό που τον εμπιστεύεται με κλειστά μάτια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.