Την Πέμπτη στο Καρπενήσι ο Πανιώνιος

Την τελευταία του προπόνηση στην Αθήνα έκανε ο "Ιστορικός" που αύριο αναχωρεί για Καρπενήσι όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Την τελευταία του προπόνηση στην Αθήνα έκανε ο “Ιστορικός” που αύριο αναχωρεί για Καρπενήσι όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του όπως ενημέρωσε η κυανέρυθρη ΠΑΕ:

“Με προπόνηση που έγινε το πρωί της Τετάρτης στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, ολοκληρώθηκε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ για την περίοδο 2019-2020. Οι ποδοσφαιριστές εκτέλεσαν πρόγραμμα φυσικής κατάστασης, ενώ υπήρξαν και ασκήσεις με την μπάλα.Οι τερματοφύλακες πραγματοποίησαν το δικό του πρόγραμμα, υπό τις οδηγίες του προπονητή τους, Γιάννη Πλαβούκου.

Στο πρόγραμμα της Τετάρτης δεν περιλαμβάνεται απογευματινή προπόνηση, καθώς οι παίκτες θα έχουν ελεύθερη την υπόλοιπη ημέρα. Την Πέμπτη το πρωί έχει προγραμματιστεί η αναχώρηση για το Καρπενήσι, όπου ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, από τις 11 έως τις 23 Ιουλίου. Η αποστολή που θα μεταβεί στο Καρπενήσι, θα ανακοινωθεί την Πέμπτη το πρωί.”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.