”Κουνάει μαντήλι” ο σούπερ Μάριο

Ο Μάριο Μπαλοτέλι αποτελεί παρελθόν από την Μαρσέιγ, όπως επιβεβαίωσε ο πρόεδρος του συλλόγου Ζακ-Ανρί Ερό. Ο Άντρε Βίλας Μπόας ετοιμάζει μια εντελώς διαφορετική ομάδα με μειωμένο μπάτζετ.

Ο Μάριο Μπαλοτέλι αποτελεί παρελθόν από την Μαρσέιγ, όπως επιβεβαίωσε ο πρόεδρος του συλλόγου Ζακ-Ανρί Ερό. Ο Άντρε Βίλας Μπόας ετοιμάζει μια εντελώς διαφορετική ομάδα με μειωμένο μπάτζετ.

Ο Ιταλός επιθετικός πήγε στη Μασσαλία τον Ιανουάριο από τη Νις υπογράφοντας μέχρι το τέλος της σεζόν, σκοράροντας 8 γκολ σε 15 εμφανίσεις στο Σαπιονά. Επιθυμία της ομάδας ήταν να κρατήσει τον σούπερ ”Μάριο”, όμως η αποτυχία της να βγει στο champions league ανάγκασε το σύλλογο στη μείωση του μπάτζετ με αποτέλεσμα να πρέπει να αποχωρήσει λόγω των υψηλών απαιτήσεων και αποδοχών του.

Η Μαρσέιγ έχει ήδη ξεφορτωθεί μεγάλα συμβόλαια με τους Λόυκας Οκάμπος, Κέβιν Στρόουτμαν, Αντίλ Ραμί, Λουίζ Γκουστάβο να βλέπουν την πόρτα της εξόδου.Ο Μπαλοτέλι αποχωρεί και αυτός με τα ρεπορτάζ από το εξωτερικό να κάνουν λόγο για επαφές με τη Νάπολι και τη Γουέστ Χαμ.

Η Μαρσέιγ ψάχνει επιθετικό με το αφεντικό του κλαμπ να δηλώνει:

΄΄Η θέση του σέντερ φορ πρέπει να καλυφθεί από την στιγμή που ο Μάριο Μπαλοτέλι δεν θα συνεχίσει μαζί μας. Κυνηγάμε έναν επιθετικό και ένα κεντρικό αμυντικό”.

Άντρε Βίλας Μπόας και Ζακ Ανρί Ερό στην παρουσίαση του Πορτογάλου μετά την αποχώρηση του Ρούντι Γκαρσία


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.