Ο Λεμινά ξεκίνησε επαφές με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Μάριο Λεμινά αποχωρεί από την Σαουθάμπτον αλλά επιθυμεί να παραμείνει στην Πρέμιερ Λιγκ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του

Ο Μάριο Λεμινά αποχωρεί από την Σαουθάμπτον αλλά επιθυμεί να παραμείνει στην Πρέμιερ Λιγκ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του.

Ο 25χρονος μέσος αποχώρησε από την προετοιμασία της Σαουθάμπτον που έδωσε την άδεια να ξεκινήσει επαφές με την διοίκηση της Μάντσεστερ. Άρσεναλ και Λέστερ έχουν ήδη προσελκύσει τον ποδοσφαιριστή που πριν από δύο χρόνια είχε αφήσει την Ιταλία και τη Γιουβέντους για το ”νησί”.

Ο διεθνής Γκαμπονέζος επιβεβαίωσε με δηλώσεις του πως θέλει να ανοίξει νέο κεφάλαιο στην καριέρα του.

”Προπονούμαι για να διατηρήσω την φυσική μου κατάσταση με τους Τσάρλι Όστιν και Ζόρντι Κλάσι. Αποχορώ από την ομάδα καθώς ο προπονητής θέλει να χτίσει την ομάδα με ποδοσφαιριστές που επιθυμούν να παραμείνουν στον σύλλογο με αποτέλεσμα να με αποδεσμεύσει. Η καλύτερη επιλογή για μένα είναι να παραμείνω στην Πρέμιερ Λιγκ. Δεν κλείνω την πόρτα σε κανέναν όμως σύλλογο ακόμα και εκτός Αγγλίας. Είχα φύγει από τη Γιουβέντους να παίζω περισσότερο και νομίζω πως έκανα καλή εντύπωση στην Πρέμιερ Λιγκ”.

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έχει χάσει ήδη τους Άντερ Ερέρα και Μαρουάν Φελαϊνί από την μεσαία γραμμή, με τον Πολ Πογκμά να ακολοθεί εντός ημερών.

”Θέλω να  νιώσω σημαντικός σε μία ομάδα με υψηλούς στόχους. Θέλω να αποδείξω σε όλους την αξία μου. Περιμένω προτάσεις αν και ήδη έχουν υπάρξει κάποιες επαφές με ενδιαφερόμενους”.



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.