Σάσα: «Χρειάζομαι λίγο χρόνο να προσαρμοστώ»

Οι πρώτες δηλώσεις του νέου μεταγραφικού αποκτήματος του Άρη.

Ο Σάσα Λούκας δε χάνει χρόνο και μέσα σε λίγες ώρες από την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη και την υπογραφή της διετούς συμφωνίας του με τον Άρη, βρέθηκε στο Άρνεμ της Ολλανδίας για να μετάσχει στο υπόλοιπο του βασικού σταδίου της προετοιμασίας.
Λίγο μετά την άφιξή του εκεί, προχώρησε στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής των «κιτρίνων»: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Είχα δύο μέρες που μιλούσα με τη διοίκηση για το συμβόλαιο και όλα τα διαδικαστικά και είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ. Είμαι πολεμιστής», ανέφερε αρχικά και συνέχισε συστήνοντας τον εαυτό του στους φιλους της ομάδας: «Μου αρέσει να τρέχω, να αμύνομαι, να δίνω μάχες. Μπορώ να παίξω και ως ‘εξάρι’ και ως ‘οκτάρι’. Δεν μπορώ να υποσχεθώ πως θα κερδίζουμε κάθε αγώνα, αλλά μπορώ να υποσχεθώ ότι θα καταβάλω σε κάθε παιχνίδι πολύ μεγάλη προσπάθεια μέσα στο γήπεδο».
Αναφορικά με την ετοιμότητά του σχολίασε: «Χρειάζομαι λίγο χρόνο για να προσαρμοστώ, γιατί πριν από δύο μέρες ξεκίνησα το ταξίδι από τη Βραζιλία. Θα κάνω το καλύτερο δυνατό για να βρεθώ στην αναγκαία ετοιμότητα και να βοηθήσω την ομάδα. Θα χρειαστώ μερικές προπονήσεις».
Σ’ ότι αφορά για το νέο του ποδοσφαιρικό περιβάλλον και το ελληνικό πρωτάθλημα πρόσθεσε: «Είμαι οχτώ χρόνια στην Ευρώπη, έχω εμπειρία και θα με βοηθήσει σίγουρα. Έχω παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ, στο Γιουρόπα Λιγκ, έχω κερδίσει τίτλους στη Βουλγαρία, είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα. Δεν θα χρειαστώ χρόνο προσαρμογής, είμαι άνθρωπος που προσαρμόζομαι εύκολα».
Και κατέληξε: «Θέλω να γίνω μέλος της οικογένειας του Άρη, ξέρω ότι οι φίλαθλοι είναι τρελοί για την ομάδα, θα δώσω τη ζωή μου μέσα στο γήπεδο γι’ αυτούς τους φιλάθλους. Αυτός είναι ο σκοπός μου και ελπίζω ο κόσμος να με κάνει ένα κομμάτι της οικογένειας του Άρη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.