Αποχαιρέτισε ο Σούντγκρεν, έρχεται στην Ελλάδα (pic)

Το μήνυμα του Σουηδού -μέσω instagram- προς την ΑΙΚ και τους φίλους της σουηδικής ομάδας-Ερχεται στην Ελλάδα και ενσωματώνεται στην προετοιμασία του Αρη.

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν αποχαιρέτισε τους φίλους της AIK Σόλνα, της ομάδας από τη Στοκχόλμη και έρχεται στον Αρη για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία των Κίτρινων.

Ο Σουηδός έχει ανακοινωθεί εδώ καιρό από τον Αρη απλώς -όπως είναι γνωστό- επέστρεψε στην AIK και έπαιξε κανονικά στα παιχνίδια Πρωταθλήματος όχι όμως στο παιχνίδι της Ευρώπης. 

Ο Σούντγκρεν δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram κείμενο μέσω του οποίου λέει το δικό του “ευχαριστώ” στην AIK και στους φίλους της σουηδικής ομάδας. 


Αναφέρει τα εξής

“Θα ήθελα στην αρχή αυτής της ανάρτησης να πω ένα “ευχαριστώ”, ευχαριστώ όλους εσάς τους φιλάθλους της ΑΙΚ που με υποστηρίξατε και στα εύκολα και στα δύσκολα. Ησασταν δίπλα από την πρώτη μέρα. Επαιξα με το σήμα της ΑΙΚ στο στήθος με περηφάνια. Η AIK θα είναι πάντα η ομάδα-μητέρα μου και θα το λέω περήφανα, στα παιδιά μου στο μέλλον. 
Εκανα πάνω από 100 παιχνίδια με την AIK, φόρεσα το περιβραχιόνιο του αρχηγού και πήρα και τίτλο. Θα τα έχω όλα αυτά σε όλη μου τη ζωή. Χωρίς τους οπαδούς, ο Ντάνιελ Σούντγκρεν δεν είναι κάποιος. Πάντα ένας από εσάς”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.