Ο Κλοπ κράτησε τον Οριγκί (video-pics)

Ο Ντιβόκ Οριγκί ανανέωσε την συνεργασία του με τη Λίβερπουλ. Ο Βέλγος κέρδισε την εμπιστοσύνη του Γιούργκεν Κλοπ με τις εμφανίσεις του στο φινάλε της σεζόν.

Ο Ντιβόκ Οριγκί ανανέωσε την συνεργασία του με τη Λίβερπουλ. Ο Βέλγος κέρδισε την εμπιστοσύνη του Γιούργκεν Κλοπ με τις εμφανίσεις του στο φινάλε της σεζόν.

Ο Βέλγος σκόραρε στον ημιτελικό με την Μπαρτσελόνα στο Άνφιλντ, βρήκε δίχτυα στον τελικό κόντρα στην Τότεναμ, ενώ είχε σκοράρει και στο πρωτάθλημα ερχόμενος από τον πάγκο ασχέτως που δεν κατάφερε στο τέλος η Λίβερπουλ να προσπεράσει τη Σίτι για τον τίτλο.

Ο Οριγκί ξεκίνησε την καριέρα του στη Λιλ και το 2014 έκανε το άλμα για την Λίβερπουλ. Δόθηκε δανεικός πίσω στην Γαλλία, μετά στην Βόλφσμπουργκ και το 2018 επέστρεψε στους ”κόκκινους” όπου την περασμένη σεζόν πέτυχε 7 γκολ σε 20 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε και ο Γιούργκεν Κλοπ με την ανανέωση του Βέλγου επιθετικού:

”Δεν είναι μόνο τα γκολ που πέτυχε, ήταν και ο τρόπος που έπαιζε. Είναι πολύ σημαντικό συμβόλαιο γι’αυτόν αλλά και για μας καθώς έχει σημαντικό ρόλο στην ομάδα. Θέλαμε να υπογράψει και να ανανεώσει”.

”Όταν πήγε δανεικός στην Βόλφσμπουργκ, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν ομάλα, επέστρεψε, σκέφτηκε να αποχωρήσει και πάλι...Μεγάλωσε, ωρίμασε και φάνηκε στις προπονήσεις. Δεν ήμασταν σίγουροι για τη θέση του σέντερ φορ, οπότε τον βάζαμε στα άκρα. Τα πήγε καλά παρ’όλο ότι δεν έιναι η φυσική του θέση”.



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.