Μαρτίνς: «Κρατάω το πάθος των παικτών μου» (video)

Ικανοποιημένος με την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του στο φιλικό με το Αμβούργο εμφανίστηκε ο Πέδρο Μαρτίνς στην κάμερα των καναλιών Novasports, ενώ προανήγγειλε αλλαγές στο ρόστερ.

Ικανοποιημένος με την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του στο φιλικό με το Αμβούργο εμφανίστηκε ο Πέδρο Μαρτίνς στην κάμερα των καναλιών Novasports, ενώ προανήγγειλε αλλαγές στο ρόστερ. 

«Ήταν ένα παιχνίδι προετοιμασίας. Είχαμε κάποιες δυσκολίες στην αρχή και μετά το παιχνίδι έγινε πιο ισορροπημένο. Ο αντίπαλος έχει ποιότητα παρότι αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας. Έχουν πολύ καλούς παίκτες. Το γήπεδο ήταν μικρό και το χόρτο ήταν λίγο πιο ψηλό από ό,τι θέλαμε για να αποδώσουμε όπως θα θέλαμε. Δεν μπορούσαμε να παίξουμε με ποιότητα και θέαμα, αλλά κρατάω το πάθος των παικτών μου. Τα έδωσαν όλα και αυτό είναι πολύ σημαντικό και σε αυτό το στάδιο», δήλωσε αρχικά ο προπονητής του Ολυμπιακού. 

Για τις σκέψεις του αναφορικά με το ρόστερ: «Θα το γνωρίζουμε από την επόμενη εβδομάδα. Θα ήθελα να κρατήσω 22-23 παίκτες συν τους τερματοφύλακες. Θα μιλήσουμε πρώτα με τη διοίκηση και μετά θα το ανακοινώσουμε στους ποδοσφαιριστές, πρώτα αυτοί θα το μάθουν. Θα υπάρξουν αλλαγές στο ρόστερ». 

Για την απόδοση των νεαρών παικτών είπε: «Μας βοήθησαν και τους βοηθήσαμε. Μεγαλώνουν μαζί μας και βοηθούν την ομάδα. Έχουν ταλέντο και είναι καλό που βρίσκονται εδώ. Σίγουρα θα είναι στο μέλλον του Ολυμπιακού, αλλά έχουν και παρόν μαζί μας». 

Τέλος, για την κατάσταση του Φορτούνη μετά τον τραυματισμό του είπε:
«Ακόμη δεν έχω κάποια πληροφόρηση, θα πρέπει να μιλήσω με τον γιατρό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.