Στα ημιτελικά με εκατό ο Φέντερερ !!!

Ο Ρότζερ Φέντερερ πέτυχε την 100η του νίκη στο Γουίμπλεντον και προκρίθηκε στα ημιτελικά του τουρνουά για 13η φορά στην καριέρα του. 3-1 σετ το σκορ στον προημιτελικό με τον Νισικόρι.

Ο Κέι Νισικόρι μόλις στο πρώτο γκέιμ του ματς έκανε μπρέικ κι έστειλε ηχηρό μήνυμα στον Ελβετό για τις προθέσεις του. Μάλιστα τις έκανε ακόμη πιο σαφείς όταν κατέκτησε το πρώτο σετ με 6-4. 

Από σημείο εκείνο και ύστερα όμως ο Ελβετός «άλλαξε ρύθμιση» και κυριάρχησε στο ματς. Αφενός δε δέχθηκε άλλο μπρέικ μέχρι το τέλος, αφετέρου επιστράτευσε το υψηλότερης ποιότητας ρεπερτόριο του περιορίζοντας τις ευκαιρίες για τον αντίπαλο του που πάλεψε αλλά δεν κατάφερε να αλλάξει τη ροή της αναμέτρησης. 

Ο Φέντερερ κατέκτησε το δεύτερο σετ με σκορ 6-1 και ακολούθησε το 6-4, 6-4 για να γίνει ο γηραιότερος τενίστας που προκρίνεται σε ημιτελικά τουρνουά Γκραν Σλαμ. Σε ηλικία 37 χρόνων και 340 ημερών ξεπέρασε τον Τζίμι Κόνορς που ήταν 37 χρόνων και 6 ημερών όταν προκρίθηκε στα ημιτελικά του US Open το 1991 

Αντίπαλος του Ρότζερ Φέντερερ στα ημιτελικά θα είναι ο Ράφα Ναδάλ! Μάλιστα θα είναι η πρώτη αναμέτρηση των δύο στο Γουίμπλεντον μετά από τον επικό τελικό του 2008, στον οποίο ο Ισπανός είχε κατακτήσει το πρώτο του τρόπαιο εκεί!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.