Ο “ταύρος” Ναδάλ στα ημιτελικά!

Ο Ράφαελ Ναδάλ, επικράτησε με 3-0 σετ 7-5, 6-2, 6-2 του Σαμ Κουέρι στα προημιτελικά του Γουίμπλεντον και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά εκεί που θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Ροτζερ Φέντερερ.

Ο Ράφαελ Ναδάλ, επικράτησε με 3-0 σετ 7-5, 6-2, 6-2 του Σαμ Κουέρι στα προημιτελικά του Γουίμπλεντον και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά εκεί που θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Ροτζερ Φέντερερ. 

Ο 33χρονος Ισπανός ήταν απλά καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και μετά από 2 ώρες και επτά λεπτά, πανηγύρισε την πρόκριση στην επόμενη φάση για έβδομη φορά στην καριέρα του. Μάλιστα ο Ναδάλ, έφτασε για 32η φορά σε ημιτελικά Γκραν Σλαμ.
Ο Ισπανός, πήρε αρκετά νωρίς μπρέικ στο πρώτο σετ για να κάνει το 2-1. Ο Κουέρι, την στιγμή που ο αντίπαλος του ήταν 5-4 μπροστά και ήθελε ένα γκέιμ για να κάνει το 1-0, κατάφερε να σπάσει το σερβίς του και να ισοφαρίσει σε 5-5 και όλα έδειχναν πως θα είχαμε τάι μπρέικ. Ο Ναδάλ όμως είχε αντίθετη άποψη και βγάζοντας σπουδαίες απαντήσεις στα δυνατά σερβίς του Αμερικανού,  προηγήθηκε με μπρέικ 6-5 για να σερβίρει και να τελειώσει το πρώτο σετ μετά από 58 λεπτά.

Θα περίμενε κανείς, πως ο 31 ετών Αμερικανός θα ανέβαζε την απόδοσή του στο δεύτερο ώστε να ισοφαρίσει στα σετ, όμως ο Ναδάλ ήταν αυτός, που πίεσε περισσότερο τον αντίπαλό του, έκανε λιγότερα λάθη και του έσπασε δύο φορές το σερβίς για να κάνει το 2-1 και 5-2. Μετά από 34 λεπτά έκανε το 2-0 στα σετ.

Ο Ισπανός, «πάτησε γκάζι» ακόμη περισσότερο στο τρίτο σετ. Ξεκίνησε με μπρέικ σέρβιρε εξαιρετικά και όταν του δόθηκε η ευκαιρία έσπασε το σερβίς του Κουέρι για το 4-1. Μάλιστα σέρβιρε για το 6-2 μετά από 36 λεπτά στο τρίτο σετ! Χρειάστηκε 2 ώρες και επτά λεπτά για να προκριθεί στα ημιτελικά εκεί που θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Ρότζερ Φέντερερ. 
Ο 33χρονος ολοκλήρωσε με 2 διπλά σφάλματα, 10 άσους, 82% στο πρώτο σερβίς, 43 winners και 12 αβίαστα λάθη. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.