Παπαϊωάννου: “Έντιμο το πρωτάθλημα, θα κάνουμε προσθήκες”

Στο περιθώριο της επίσημης "πρώτης" προπόνησης της Λαμίας, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Πανουργιάς Παπαϊωάννου ήταν αποκαλυπτικός.

Στο περιθώριο της επίσημης “πρώτης” προπόνησης της Λαμίας, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Πανουργιάς Παπαϊωάννου μίλησε για τους στόχους της ομάδας του, το μεταγραφικό πλάνο και την απαιτητική νέα σεζόν. 

Αναλυτικά όσα είπε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου:

Για τη φετινή χρονιά της Λαμίας και τους στόχους της:

«Αυτό που κάνουμε κάθε χρόνο. Δουλειά, πίστη στην ομάδα και μέσα από αυτά έρχονται και τα αποτελέσματα. Ο στόχος της Λαμίας και φέτος είναι σωθεί όσο τον δυνατόν πιο γρήγορα και μετά ότι θέλει ας προκύψει! Τώρα το να λέμε για Ευρώπη και άλλα τέτοια, για μένα είναι λίγο άπιαστα. Έτσι όπως είναι τώρα τα πράγματα, με τις μεγάλες ομάδες να διεκδικούν έξοδο στην Ευρώπη, ομάδες επαρχιακές σαν τη Λαμία δύσκολα μπορούν να το πράξουν.

Βέβαια, η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία για αυτό και εμείς θα διεκδικούμε μέρχι τελευταία στιγμή αυτό που μας αξίζει και μας αναλογεί. Πιστεύουμε στην ομάδα μας και πιστεύουμε πως θα είμαστε και φέτος εντός των στόχων».

Για τις αλλαγές στο φετινό πρωτάθλημα με τα play out:

«Ναι είναι κάτι πρωτόγνωρο τουλάχιστον για εμάς, αλλά πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε και εκεί. Πιστεύω πως έτσι, είναι έντιμο το πρωτάθλημα. Εδώ θα είμαστε και θα τα κουβεντιάζουμε και θα τα λέμε. Όλα αυτά μέσα στον κανόνα του ποδοσφαίρου είναι».

Για τις μεταγραφές:

«Μεταγραφικά, έχουμε να κάνουμε προσθήκες. Σίγουρα τέσσερις-πέντε. Σε κέραιες θέσεις. Είμαστε αυτή τη στιγμή με κάποιους ποδοσφαιριστές σε προφορική συμφωνία, χωρίς όμως να έχουν παρθεί οριστικές αποφάσεις, απομένουν λεπτομέρειες αλλά έχουμε ακόμη δρόμο στα μεταγραφικά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.