Λάμπρου: “Θέλω να δείχνω όλο και περισσότερα πράγματα” (video)

Οι δηλώσεις του 22χρονου επιθετικού του ΠΑΟΚ-"Με βάση τα όσα είπε ο προπονητής θα μικρύνει το ρόστερ, ελπίζω να είμαι μέσα", είπε ακόμη και αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στο πώς πάει η προετοιμασία μέχρι τώρα.

Ο Λάζαρος Λάμπρου γύρισε στον ΠΑΟΚ και γύρισε έχοντας αφήσει πίσω του μια εξαιρετική σεζόν με τη Φορτούνα Σιτάρντ κάτι που τον κάνει να μπαίνει με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στις υποχρεώσεις του με τον ΠΑΟΚ.
Ο 22χρονος επιθετικός μίλησε στην κάμερα του PAOK TV. 
Για την προετοιμασία είπε: «Ήταν λίγο περίεργη, ήρθε καινούργιος προπονητής και προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στα καινούργια δεδομένα. Οι πρώτες ημέρες είναι πάντα δύσκολες. Πρέπει να προετοιμαστούμε όσο πιο καλά μπορούμε. Η προετοιμασία είναι μια πολύ ωραία εμπειρία, έρχεσαι κοντά με τους συμπαίκτες σου. Κρατάω τις προπονήσεις και τις οδηγίες του προπονητή».
Για το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα είπε: «Περνάω πιο πολύ χρόνο με τους Έλληνες, τον Πέλκα, τον Λημνιό, τον Δεληγιαννίδη. Γενικά υπάρχει χημεία με όλα τα παιδιά.
Για τη «μάχη που δίνει για μια θέση στο ρόστερ είπε: «Σίγουρα, μετά από μια καλή χρονιά στην Ολλανδία έχω έρθει εδώ πιο έτοιμος από πέρσι, με άλλους στόχους. Ο προπονητής θέλει να δει όλους τους παίκτες και έχει μικρό χρονικό περιθώριο. Έτσι και αλλιώς κρινόμαστε κάθε ημέρα, είτε θα ήταν ο Λουτσέσκου, είτε είναι ο Φερέιρα. Με τον καινούργιο προπονητή τώρα πρέπει να με γνωρίσει καλύτερα, προσπαθώ και εγώ μέσα από τις προπονήσεις να δείξω πράγματα».
Για τη στήριξη που δέχεται από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ είπε: «Είναι πολύ σημαντικό για εμένα να με στηρίζει ο κόσμος, είναι πολύ σημαντικό να έχεις και την στήριξη του προπονητή. Αυτό θέλω από πέρσι, να έχω την στήριξη του προπονητή».
Για το τι θα ήθελε να αφήσει πίσω του είπε: «Τα μικροπροβλήματα που έρχονται, αυτά θέλω να αφήσω πίσω και από το δεύτερο στάδιο θέλω να δείχνω όλο και περισσότερα πράγματα, με βάση τα όσα είπε ο προπονητής θα μικρύνει το ρόστερ, ελπίζω να είμαι μέσα. Θα είναι πιο δημιουργικό για τους παίκτες το δεύτερο μισό της προετοιμασίας».
Για το 4-4-2 που εφαρμόζει ο Αμπέλ Φερέιρα είπε: «Αλλάζουν οι λεπτομέρειες στο που πρέπει να κινούμαστε, κάποια θέματα τακτικής, τα οποία δεν διαφέρουν από το περσινό σύστημα, αλλά έχει κάποια πράγματα, που πρέπει να τα προσέξουμε και να τα βάλουμε στο παιχνίδι μας».
Για τους συμπαίκτες του που ξεχωρίζει είπε: «Ο Πασχαλάκης είναι ο πιο… φασαριόζος, όλοι οι τερματοφύλακες, έχουν μια… τρέλα. Ο Κρέσπο είναι ο πιο ήρεμος της προετοιμασίας. Από πολλούς προσπαθώ να παίρνω, ο καθένας έχει και κάτι ξεχωριστό, σίγουρα μπορώ να πω για τον Βαρέλα, που δουλεύει καθημερινά στο γυμναστήριο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.