Παλίνια σε Φερέιρα: “Ελπίζω μια μέρα να συναντηθούμε ξανά” (pic)

Κι ενώ από την Πορτογαλία έχει ήδη γίνει αναφορά στο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Παλίνια, η ανάρτηση του Πορτογάλου για τον νυν προπονητή του ΠΑΟΚ όταν ο Φερέιρα ανακοινώθηκε από τον Δικέφαλο δείχνει τη μεγάλη εκτίμηση.

Εχει ήδη γίνει αναφορά για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Ζοάο Παλίνια (δείτε εδώ τη σχετική δημοσίευση) έτσι όπως μεταφέρεται και από την Πορτογαλία. 
Μπαίνοντας κάποιος στον προσωπικό λογαριασμό του 24χρονου παίκτη στο instagram διαπιστώνει το ξεχωριστό “δέσιμο” που έχει με τον Αμπέλ Φερέιρα. 
Είναι χαρακτηριστική η ανάρτηση που κάνει όταν -πριν λίγες μέρες- ο ΠΑΟΚ επισημοποιεί την έναρξη της συνεργασίας με τον Φερέιρα.
Ο Παλίνια με δύο φωτογραφίες (τον είχε προπονητή και στη Σπόρτινγκ Β’ αλλά και την προηγούμενη σεζόν στην Μπράγκα) γράφει τα εξής: “Ενα από τα καλύτερα πράγματα στο ποδόσφαιρο και στην ζωή είναι οι άνθρωποι που μας σημαδεύουν επαγγελματικά και προσωπικά. Είσαι ένας μεγάλος προπονητής όπως είσαι και ένας σπουδαίος άνθρωπος και είχα τη χαρά να σε γνωρίσω, να δουλέψω και να μάθω. Είμαι πολύ ευτυχισμένος για σένα μίστερ, προφεσόρ. Ελπίζω κάποια μέρα να συναντηθούμε και πάλι”.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.