Άφησε το μπάτσελορ για το Γουίμπλεντον! (video)

Ο Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ δεν περίμενε ότι θα έφτανε μέχρι τα ημιτελικά του Γουίμπλεντον και είχε κανονίσει μία εβδομάδα διακοπών με φίλους στην Ιμπίθα!

Ο Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ δεν περίμενε ότι θα έφτανε μέχρι τα ημιτελικά του Γουίμπλεντον και είχε κανονίσει μία εβδομάδα διακοπών με φίλους στην Ιμπίθα!

Ο Ισπανός τενίστας, με την άδεια της συντρόφου του, είχε σχεδιάσει επταήμερο ξεφάντωμα με τους κολλητούς του τη συγκεκριμένη εβδομάδα, εν’ όψει του γάμου του τον προσεχή Νοέμβριο.

Ωστόσο, δεν είχε υπολογίζει ότι θα βρισκόταν σε εκπληκτική φόρμα αυτό τον καιρό, κερδίζοντας ένα εισιτήριο για τα ημιτελικά, όπου την Παρασκευή θα αντιμετωπίσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς για την είσοδο στον τελικό.

«Δεν περίμενα ότι θα έφτανα στα ημιτελικά. Είχα σχεδιάσει να είμαι στην Ιμπίθα αυτή τη στιγμή, όλα είχαν οργανωθεί και έξι φίλοι μου είναι ήδη εκεί. Όμως εγώ προτιμώ να παραμείνω εδώ και νομίζω ότι θα πετάξουν στο Λονδίνο την Παρασκευή για να δουν τον ημιτελικό», είπε ο Ισπανός σε ραδιοφωνικό σταθμό, με κάποιους από τους φίλους του να συνδέονται μαζί του τηλεφωνικά, τονίζοντας ότι τον…συγχωρούν για το γεγονός ότι τους «χάλασε» το πάρτι!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.