Ετοιμάζει Ντιγκινί αντί του Λάρσον

Ο Σάββας Παντελίδης κάνει πρόβες ενδεκάδας εν όψει της πρώτης αναμέτρησης του Άρη με την ΑΕ Λεμεσού με τον Γάλλο να παίρνει τη θέση του τραυματία Σουηδού μεσοεπιθετικού

Ο Νικολά Ντιγκινί μοιάζει να είναι η απάντηση του Σάββα Παντελίδη στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε στην αριστερή πλευρά της μεσοεπιθετικής γραμμής του Άρη, λόγω του τραυματισμού του Ντάνιελ Λάρσον. Ο Γάλλος είναι αυτός, ο οποίος, όπως φαίνεται από τις δοκιμές που κάνει στις προπονήσεις ο τεχνικός των “κίτρινων”, έχει προβάδισμα να πάρει το χρίσμα.
Ο Παντελίδης στις δοκιμές ενδεκάδας που κάνει στη διάρκεια των οικογενειακών διπλών, τοποθετεί εκεί τον Ντιγκινί, κρίνοντας ότι μπορεί να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις της θέσης, παρότι κατά κύριο λόγο αγωνίζεται δεξιά. Αν δεν αλλάξει κάτι μέχρι τον πρώτο αγώνα με την κυπριακή ομάδα, στις 25 Ιουλίου στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, ο Γάλλος αναμένεται να αγωνιστεί αντί του Σουηδού μεσοεπιθετικού, που βρίσκεται σε φάση αποθεραπείας.
Πρέπει να σημειωθεί, πάντως, ότι, έστω και λίγο στη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης, ο Παντελίδης τοποθέτησε αριστερά τον Μπράουν Ιντέγε, θέλοντας να έχει έτοιμη και δεύτερη εναλλακτική επιλογή. Αυτό δεν σημαίνει, όμως, ότι ο Ντιγκινί δεν έχει τον πρώτο λόγο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.