Ρεκόρ διαφημιστικής καμπάνιας σπάει το “Spider-Man: Far From Home”

Spoilers από το "Spider-Man: Far From Home"!Spoilers από το "Spider-Man: Far From Home"!Την πρωτιά...

Spoilers από το “Spider-Man: Far From Home”!

Spoilers από το “Spider-Man: Far From Home”!


Την πρωτιά στο box office κατέκτησε το “Spider-Man: Far From Home” με $93,6 εκ. την εβδομάδα που μας πέρασε και για κάποια από αυτά ίσως φταίει η προωθητική του καμπάνια.

Σύμφωνα με το Deadline, οι Sony Pictures και Marvel Cinematic Universe ξόδεψαν $288 εκ. σε διαφημίσεις. Πρόκειται για το μεγαλύτερο ποσό που έχει ξοδευτεί ποτέ για ταινία του είδους.

Το χρηματικό αυτό ποσό είναι μεγαλύτερο ακόμα και από το “Avengers: Endgame”, για το οποίο η Disney ξόδεψε λίγο παραπάνω από $200 εκ.. Η πρώτη ταινία “Spider-Man: Homecoming” ξόδεψε μόλις $140 εκ. για την προώθησή της.

Πολλές εταιρίες πήραν μέρος στη διαφημιστική καμπάνια. Πρώτα από όλα, η αεροπορική United Airlines, της οποίας τα αεροπλάνα βλέπουμε όταν ο Peter Parker και οι συμμαθητές του πετάνε στην Ευρώπη. Πελάτες της εταιρείας είχαν τη χαρά να απολαύσουν τον Spider-Man στο βίντεο σχετικά με τους κανόνες ασφαλείας του αεροπλάνου και λίγοι τυχεροί απέκτησαν limited-edition προϊόντα περιποίησης για την πτήση.

Η πιτσαρία Papa John’s είχε ειδικό κουτί από το “Far From Home”, το οποίο έφερε VR κωδικό για το Snapchat. Αυτό έδινε την ευκαιρία στους πελάτες να ρίξουν μια ματιά 360 μοιρών σε μέρη που ταξίδεψε ο Parker κατά τη διάρκεια της ταινίας.

Τέλος, η εταιρεία αναψυκτικών Dr. Pepper δημιούργησε μια νέα γεύση, κάτι που δεν έχει κάνει εδώ και 5 χρόνια. Με το όνομα Dr. Pepper Dark Berry, το κουτάκι του αναψυκτικού έφερε την φιγούρα του Spider-Man.

Το “Spider-Man: Far From Home” είναι η τελευταία ταινία του Phase 3 του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel (MCU) και θα ολοκληρώσει το “Avengers: Endgame” και κατά συνέπεια το δέκα χρόνων “Infinity Saga” της Marvel.

To “Spider-Man: Far From Home” έχει αναλάβει ο Jon Watts, που σκηνοθέτησε και την πρώτη ταινία, “Spider-Man: Homecoming” και ο οποίος έχει ήδη δηλώσει ότι θέλει τον Kraven στην τρίτη ταινία. Σεναριογράφοι είναι οι Chris McKenna και Erik Sommers.

Στη νέα ταινία βλέπουμε τον Tom Holland ως Peter Parker να πηγαίνει στην Ευρώπη και να επιστρέφει στην απλή καθημερινή ζωή αν και νέες απειλές έχουν εισβάλλει σε έναν κόσμο που έχει αλλάξει για πάντα. Μαζί του βλέπουμε τους Jacob Batalon, Zendaya, Mariasa Tomei, Tony Revolori, Jake Gyllenhaal και τους Michael Keaton, Samuel L. Jackson, Cobie Smulders και J.B. Smoove.

Ρίξτε μια ματιά στις διεθνείς αφίσες της ταινίας, αλλά και τις αφίσες χαρακτήρων. H νέα ταινία εισάγει το Multiverse στο MCU, κάτι το οποίο δεν γνώριζαν οι σεναριογράφοι του “Avengers: Endgame”. Στον επίλογο του “The Infinity Saga” παραλίγο να βλέπαμε τον Sam Wilson ως Captain America και τον Captain Britain, ενώ σε πρόσφατη δήλωσή του, ο Ferige ξεκαθάρισε τη διαφορά των όρων ‘Snap’ και ‘Blip’, που ακούγονται στην ταινία.

Μέχρι στιγμής το “Spider-Man: Far From Home” έχει έσοδα ύψους $577 εκ. παγκοσμίως. Διαβάστε το review μας για την ταινία εδώ και μην ξεχάσετε να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό που τρέχει για να κερδίσετε συλλεκτικά δώρα από το “Spider-Man: Far From Home”.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.