«Σπάει» τα ταμεία για Μιλουτίνοφ η ΤΣΣΚΑ

Αποφασισμένη να «τινάξει» τη μπάνκα, προκειμένου να φέρει στη Μόσχα τον περσινό MVP του Ολυμπιακού, Νίκολα Μιλουτίνοφ, είναι η ΤΣΣΚΑ.

Αποφασισμένη να «τινάξει» τη μπάνκα, προκειμένου να φέρει στη Μόσχα τον περσινό MVP του Ολυμπιακού, Νίκολα Μιλουτίνοφ, είναι η ΤΣΣΚΑ.

Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη έχει βάλει εδώ και αρκετό καιρό στο… μάτι τον Σέρβο σέντερ, ενώ πρόσφατα είχε εκφράσει και επίσημα το ενδιαφέρον της στους «ερυθρόλευκους», προσφέροντας ένα ποσό κοντά στα 2 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει.

Η πρόταση τους είχε απορριφθεί από τον Ολυμπιακό, ωστόσο, οι Ρώσοι δεν το έβαλαν κάτω και επέστρεψαν με νέα, κατά πολύ βελτιωμένη προσφορά. Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Μόσχα, η ΤΣΣΚΑ προσφέρει ένα ποσό που αγγίζει τα 3.5 εκατομμύρια ευρώ, δείχνοντας με τον πλέον πειστικό τρόπο πόσο πολύ θέλει να κάνει δικό της τον 25χρονο σέντερ. Μάλιστα, φέρεται να έχει μιλήσει και με τον ίδιο τον παίκτη, προσφέροντας του συμβόλαιο που καλύπτει και με το παραπάνω τις οικονομικές απαιτήσεις τους.

Πάντως, ο Μιλουτίνοφ δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους» μέχρι και το καλοκαίρι του 2020, στο οποίο υπάρχει opt-out για τους Σαν Αντόνιο Σπερς, οι οποίοι και διατηρούν τα δικαιώματά του στο ΝΒΑ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.