Η μεγάλη μάχη των νεαρών ελλήνων ιστιοπλόων στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Όπτιμιστ

Με πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες διεξάγεται στην Αντίγκουα το παγκόσμιο πρωτάθλημα της κλάσης Όπτιμιστ με τη συμμετοχή 255 σκαφών.

Με πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες διεξάγεται στην Αντίγκουα το παγκόσμιο πρωτάθλημα της κλάσης Όπτιμιστ με τη συμμετοχή 255 σκαφών. Οι νεαροί Έλληνες ιστιοπλόοι δεν είναι μαθημένοι σε κύματα 2 μέτρων (!) που συνοδεύονται από ρεύματα, όμως προσπαθούν για το καλύτερο και κερδίζουν εμπειρίες.

Με την διεξαγωγή των πρώτων 6 ιστιοδρομιών τελείωσε η προκριματική φάση και δύο αθλητές μας κατάφεραν να περάσουν στον χρυσό στολίσκο. Ο Αναστάσης Γκαρίπης του Ο.Φ.Θ. και ο Αλέξανδρος Ιωαννίδης του Ι. Ο. Χαλκίδας. Οι Δ. Σουρλατζής και Ε. Γουίντερς (και οι δύο του Ν.Ο.Κ.) θα συνεχίσουν στον αργυρό στολίσκο και ο Νίκος Σουρλατζής του ίδιου ομίλου θα τρέξει στον χάλκινο. 

ΣΤΗΝ ΒΙΛΑΜΟΥΡΑ της Πορτογαλίας επικρατούσε χθες άπνοια και δεν έγιναν ιστιοδρομίες για το παγκόσμιο πρωτάθλημα 420. Για σήμερα Πέμπτη – καιρού επιτρέποντος – έχουν προγραμματιστεί 3 κούρσες και η Ελλάδα περιμένει να πανηγυρίσει ένα χρυσό μετάλλιο με τους Ο. Σπανάκη – Κ. Μιχαλόπουλο στην κατηγορία U17. Ελπίδες για μετάλλιο έχουν και οι Μ. Παππά – Μ. Τσαμοπούλου στις γυναίκες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.