Υπόθεση Μιλουτίνοφ (update)

Η ΤΣΣΚΑ έκανε πρόταση στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Μιλουτίνοφ, ο Ολυμπιακός θεώρησε το αρχικό ποσό της πρότασης "αστείο" και απάντησε με αντιπρόταση. Όλο το ρεπορτάζ.

Η ΤΣΣΚΑ έκανε πρόταση στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Μιλουτίνοφ, ο Ολυμπιακός θεώρησε το αρχικό ποσό της πρότασης “αστείο” και απάντησε με αντιπρόταση. Όλο το ρεπορτάζ. 

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Μετά το τέλος της περασμένης σεζόν η ΤΣΣΚΑ έστειλε ένα επίσημο έγγραφο στον Ολυμπιακό από τον οποίο ζητούσε να μάθει πόσα χρήματα θέλει για να αποδεσμεύσει από τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του τον Νίκολα Μιλουτίνοφ. 

Ο Ολυμπιακός τότε δεν είχε απαντήσει καν, προσπαθώντας να στείλει μήνυμα πως ο Σέρβος δεν πωλείται. Η ΤΣΣΚΑ σήμερα επέστρεψε και για να διαβάσει προθέσεις έκανε επίσημη πρόταση ύψους 500.000 €. Ο Ολυμπιακός θέλωντας με νέα μέθοδο να δείξει πως δεν πουλάει, αντιπρότεινε στην ρώσικη ομάδα κάτι λιγότερο από 3,5 εκ. €. 

Πρέπει να σημειωθεί πως ο ίδιος ο παίκτης έχει ξεκαθαρίσει πως δεν θέλει να φύγει απο την Ελλάδα, ωστόσο αν οι απολαβές και του ίδιου εκτιναχθούν στα ύψη, θα μπει σε μια διαφορετική διαδικασία σκέψης. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.