Στον τελικό η ασταμάτητη Χάλεπ (video)

Πιάνοντας σπουδαία απόδοση η Ρουμάνα απέκλεισε με 2-0 στα σετ την Ελίνα Σβιτολίνα σε 73 λεπτά και για πρώτη φορά στη σταδιοδρομία της προκρίθηκε σε τελικό Wimbledon, αναζητώντας το δεύτερο Grand Slam της.

Η Σιμόνα Χάλεπ έγραψε ιστορία ως η πρώτη Ρουμάνα που φτάνει σε τελικό Wimbledon, καθώς επικράτησε με 2-0 στα σετ (6-1, 6-3) της Ελίνα Σβιτολίνα σε 73 λεπτά και πλέον περιμένει στον τελικό είτε τη Σερίνα Ουίλιαμς είτε την Μπαρμπάρα Στρίτσοβα. 

Τα δύο πρώτα games είχαν διάρκεια, υπερβαίνοντας τα 10 λεπτά κι αμφότερα κατέληξαν στη Χάλεπ, η οποία από και πέρα –μολονότι δέχθηκε break από τη Σβιτολίνα- ήταν καταιγιστική, ειδικά όταν υποδεχόταν, πήρε όλα τα games στο σέρβις της Ουκρανής για να κατακτήσει το πρώτο σετ με 6-1 σε 43 λεπτά.

Στο δεύτερο σετ μίλησε το σέρβις, τουλάχιστον μέχρι το έβδομο game, εκεί όπου η Ρουμάνα έκανε το break με το οποίο πήρε το προβάδισμα για να πάρει τελικώς την πρόκριση σε 73 λεπτά.

Η Χάλεπ –θα γίνει νούμερο 4 στην παγκόσμια κατάταξη την προσεχή Δευτέρα- είχε 26 winners, 16 αβίαστα λάθη, 74% στους κερδισμένους πόντους από το πρώτο σέρβις, ενώ η Σβιτολίνα είχε 10 winners, 16 αβίαστα λάθη και μόλις 47% στους κερδισμένους πόντους από το πρώτο σέρβις. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.