Διαξιφισμοί Παπαδόπουλου-Λεπενιώτη στην Ευρωλίγκα

Το θέμα με την αποχώρηση και τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού στην Α2, έθιξε ο Μάνος Παπαδόπουλος στο συνέδριο της Ευρωλίγκα, για να απαντήσει ο εμπορικός διευθυντής των "ερυθρολεύκων" Νίκος Λεπενιώτης.

Το θέμα με την αποχώρηση και τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού στην Α2, έθιξε ο Μάνος Παπαδόπουλος στο συνέδριο της Ευρωλίγκα, ενώ απάντησε επί του θέματος ο εμπορικός διευθυντής των “ερυθρολεύκων” Νίκος Λεπενιώτης. 

“Πως γίνεται να μετέχει στην διοργάνωση μια ομάδα που παίζει στην Α2;”, ρώτησε αρχικά ο παράγοντας του Παναθηναϊκού και συνέχισε: “Δημιουργούμε έτσι κακό προηγούμενο. Μπορεί να το ξανακάνει επειδή κάτι δεν της άρεσε, ή επειδή δεν θέλει πχ να παίξει Δευτέρα. με αυτόν τον τρόπο μήπως επιτρέπουμε σε οποιαδήποτε μεγάλη ομάδα, όπως τον Παναθηναϊκό, την Μπαρτσελόνα, τη Ρεάλ, την Μακάμπι, να ακολουθήσει το παράδειγμα του Ολυμπιακού και να εκβιάζει την λίγκα στην οποία αγωνίζεται για τους στόχους που θα έχει κάθε φορά; Είτε έχουν να κάνουν με την διαιτησία, είτε με το πρόγραμμα”.

Η απάντηση από πλευράς Ολυμπιακού ήρθε από τον Νίκο Λεπενιώτη: “Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γίνεται αυτή τη αναφορά εδώ πέρα; Αφορά την εγχώρια λίγκα κι όχι την Ευρωλίγκα. Η στάση μας δεν έχει να κάνει με εκβιασμούς, αλλά με την αξιοπιστία του πρωταθλήματος. Εδώ ο Παναθηναϊκός εκβίαζε την ίδια την Ευρωλίγκα”. 

Κάπου εκεί περενέβη ο Τζόρντι Μπερτομέου και σχολίασε: “Οι διαφορές μας με τον Παναθηναϊκό ανήκουν στο παρελθόν. Επιλήφθηκε ο αθλητικός δικαστής και πλέον τα έχουμε βρει”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.