Μπαίνει στα “βάσανα” ο Πανιώνιος

Στο Καρπενήσι και στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου "Montana" βρίσκεται πλέον από σήμερα και μέχρι τις 23 Ιουλίου η βάση του Πανιωνίου.

Στο Καρπενήσι και στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου “Montana” βρίσκεται πλέον από σήμερα και μέχρι τις 23 Ιουλίου η βάση του Πανιωνίου. Εκεί ο Άκης Μάντζιος και οι συνεργάτες του θα έχουν την ευκαιρία να δουλέψουν με τους ποδοσφαιριστές στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Η αποστολή με επικεφαλής τον γενικό αρχηγό, Δημήτρη Ναλιτζή, αναχώρησε το πρωί της Πέμπτης από το στάδιο της Νέας Σμύρνης και το μεσημέρι αφίχθη στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας.

Οι παίκτες που ταξίδεψαν με το πούλμαν της ομάδας είναι οι: Κότνικ, Μαλέρμπ, Νίκας, Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Παπαγεωργίου, Μίκο, Χρουσιέλ, Ευαγγέλου, Λυμπεράκης, Μανιάτης, Κόρμπος, Οικονομίδης, Άρσε, Μαξίμοβιτς, Παπανικολάου, Γλυνός, Δούμτσιος, Κραγιόπουλος, Σιντί Αλί, Καμαρά, Γρίβας και Τσιλούλης.

Ο Αμίρης Κούρντι, θα μεταβεί τις επόμενες ημέρες στο Καρπενήσι, καθώς την Πέμπτη η σύζυγός του έφερε στον κόσμο την κορούλα τους και ο έμπειρος παίκτης εξασφάλισε την σχετική άδεια από την τεχνική ηγεσία. Στην αποστολή μετέχουν ακόμα ο -υπό δοκιμή- Σέλκος και ο Μπαξεβάνος. Για τον τελευταίο αναμένεται τις επόμενες ημέρες να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για την μετακίνησή του στην ομάδα μας από την Λάτσιο.

Το απόγευμα της Πέμπτης, οι παίκτες έκαναν την πρώτη τους προπόνηση στο γήπεδο του προπονητικού κέντρου στο Καρπενήσι. Την Παρασκευή θα ξεκινήσει και η σκληρή δουλειά με διπλή προπόνηση, πρωί και απόγευμα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.