Ο Χολαργός έδωσε το ΑΦΜ του στον Κολοσσό

Στην Γενική Συνέλευση των μελών της ΚΑΕ Χολαργός, αποφασίστηκε η ομάδα των βορείων προαστίων να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, μεταβιβάζοντας το ΑΦΜ της στον Κολοσσό που μένει στην Basket League.

Στην Γενική Συνέλευση των μελών της ΚΑΕ Χολαργός, αποφασίστηκε η ομάδα των βορείων προαστίων να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, μεταβιβάζοντας το ΑΦΜ της στον Κολοσσό που μένει στην Basket League.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του menoumeholargo.gr, αποφασίστηκε ομόφωνα η παραχώρηση του ΑΦΜ της ΚΑΕ στον Κολοσσό και η προσπάθεια της ΑΕ Χολαργού να αγωνιστεί στην Β’ Εθνική έπειτα από την πρόσφατη απόφαση του Γιώργου Δρόσου να αποχωρήσει από τη μετοχική σύνθεση της ομάδας.

\Πρόκειται ουσιαστικά για νομότυπη ανταλλαγή ΑΦΜ ανάμεσα στους δύο συλλόγους και κατ’ επέκταση μεταφορά της έδρας των δύο ανωνύμων εταιριών, από το Χολαργό στη Ρόδο και τούμπαλιν, με τους νησιώτες να αναλαμβάνουν και το σύνολο των τρεχόντων οικονομικών υποχρεώσεων του ΑΦΜ που παραλαμβάνουν.

Οι προτάσεις που τέθηκαν πριν από την ολοκλήρωση της διαδικασίας στο σώμα προς ψήφιση ήταν τρεις: Η συμμετοχή ως ΑΕΧ στην Α2 με τα δελτία του Κολοσσού Ρόδου και έδρα το Χολαργό, η συμμετοχή στη Β’ Εθνική με τα δελτία συγκεκριμένου αθηναϊκού συλλόγου ο οποίος πρόκειται να αποχωρήσει από την κατηγορία ή η απουσία από τα εθνικά και τα τοπικά πρωταθλήματα για μία αγωνιστική περίοδο και η επαναφορά του ΚΟΧ στη Δ’ ΕΣΚΑ από τη σεζόν 2020-2021.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.