Η LG Electronics μεταξύ των δυναμικότερων ελληνικών επιχειρήσεων στα Diamonds of the Greek Economy 2019

Ακόμη μία σημαντική διάκριση της εταιρείας για την επιχειρηματική της ανάπτυξη και δραστηριότητα

Αθήνα, 11 Ιουλίου 2019 Η LGElectronics (LG) και το επαγγελματικό τμήμα BusinessSolutions βραβεύθηκε ως μία από τις δυναμικότερες και υγιέστερα αναπτυσσόμενες ελληνικές επιχειρήσεις, στο πλαίσιο της απονομής των βραβείων επιχειρηματικής αριστείας Diamonds of The Greek Economy 2019, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Ιουλίου, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία.

Μεταξύ μεγάλων και σημαντικών επιχειρήσεων της χώρας, η LG ξεχώρισε για τη συνεχή ανάπτυξη, το σεβασμό στο ανθρώπινο δυναμικό της, την αξιοσημείωτη εξωστρέφεια και τη συμβολή της στη βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος. Η γιορτή-θεσμός της υγιούς επιχειρηματικής δραστηριότητας της χώρας διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης,του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας,του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ),του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ),και παρευρέθηκαν επιχειρηματίες και στελέχη των υγιέστερων επιχειρήσεων στην Ελλάδα καθώς επίσης και εκπρόσωποι της Πολιτείας.

Ο κ. Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής Τμήματος BusinessSolutions της LG Electronics,δήλωσε: «Η βράβευσή μας για ακόμη μια χρονιά επιβεβαιώνει πως η LG είναι ο ηγέτης στον κλάδο της και ως ηγέτης ανταποκρίνεται στις προσδοκίες όλων. Τόσο η LG όσο και όλες οι επιχειρήσεις-διαμάντια που διακρίθηκαν στη φετινή εκδήλωση αξίζουν το σεβασμό και την αναγνώριση όλων μας. Το τμήμα Business Solutions της LG Electronics θα στηρίζει πάντα πρωτοβουλίες που ξεχωρίζουν και επιβραβεύουν την υγιή επιχειρηματικότητα και την υψηλή παραγωγικότητα».

Στην εκδήλωση συμμετείχαν μέλη της κυβέρνησης και βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αντιπρόσωποι των δυναμικότερων επιχειρηματικών ομίλων και επιχειρηματικών φορέων της χώρας, ξένοι πρεσβευτές και εκπρόσωποι πρεσβειών, εμπορικοί ακόλουθοι πρεσβειών και μικτών εμπορικών επιμελητηρίων διαφόρων χωρών, εκπρόσωποι οργανισμών και  φορέων του δημοσίου και μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Σχετικάμετην LG Electronics Business Solutions

Η LG Business Solutions προσφέρει επαγγελματικές λύσεις information display, συστημάτων κλιματισμού, φωτισμού και ενέργειας. Ως πρωτοπόρος στην Ευρώπη στην καινοτομία B2B, η LG Electronics Business Solutions στοχεύει να προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση συμπεριλαμβάνοντας συμβουλευτικές υπηρεσίες, υπηρεσίες εγκατάστασης, συντήρησης και υποστήριξης σε συνεργασία με επαγγελματίες συνεργάτες. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση

www.lg.com/global/business

Σχετικά με την LG Electronics Hellas

Η LG Electronics Ελλάς, ιδρύθηκε ως θυγατρική εταιρεία το 2002, στο πλαίσιο της διεθνούς στρατηγικής για ακόμη πιο γρήγορη και αποτελεσματική ανάπτυξη. Στόχος είναι να συνεισφέρει δυναμικά τόσο στην ελληνική, όσο και στην ευρωπαϊκή αγορά, βασιζόμενη στη μακρόχρονη εμπειρία της εταιρείας, με αρωγούς την τεχνολογική υπεροχή, το πρωτοποριακό design και την έμφαση σε ποιοτικές υπηρεσίες pre- και after sales. H LG Electronics Ελλάς έχει καθιερωθεί ως πρωτοπόρος σε όλες τις εξελίξεις της ψηφιακής εποχής ενώ έχει εδραιωθεί στην αντίληψη των καταναλωτών και των συνεργατών της. Στη διάρκεια της πορείας της, η εταιρεία έχει παρουσιάσει πολλά νέα προϊόντα, έχει εφαρμόσει νέες τεχνολογίες στην κατασκευή κινητών και ψηφιακών συσκευών και συνεχίζει να ισχυροποιεί την κυρίαρχη θέση της στην εγχώρια αγορά, με την παρουσίαση καινοτόμων καταναλωτικών λύσεων υψηλού σχεδιασμού για την οικιακή ψυχαγωγία και τις οικιακές συσκευές. Επιπλέον, η LG Electronics Ελλάς προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις, καθώς το επαγγελματικό τμήμα LG Business Solutions έχει γνωρίσει ιδιαίτερη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, ολοκληρώνοντας με επιτυχία συνεργασίες με κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις, αλλά και διεθνείς και εγχώριες τουριστικές μονάδες, προσφέροντας λύσεις με προηγμένα συστήματα HVAC, οθόνες digital signage, ξενοδοχειακές τηλεοράσεις και προϊόντα φωτισμού LED. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.lg.com/gr, αλλά και το αποκλειστικό www.lg.com/gr/business.

Επισκεφτείτε την LG στα:

   www.lg.com/gr

   LG Magazine

www.facebook.com/lghellas

www.LinkedIn.com/lghellas


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.