Νέα ”πόρτα” Ολυμπιακού στην ΤΣΣΚΑ

Η ΤΣΣΚΑ εντείνει τις προσπάθειες για την απόκτηση του Νίκολα Μιλουτίνοφ, αλλά για την ώρα όλες έχουν πέσει στο κενό, καθώς ο Ολυμπιακός φαίνεται πως δεν έχει διάθεση να τον παραχωρήσει. Τι απάντησαν οι "ερυθρόλευκοι" στη νέα πρόταση των Ρώσων;

Η ΤΣΣΚΑ εντείνει τις προσπάθειες για την απόκτηση του Νίκολα Μιλουτίνοφ, αλλά για την ώρα όλες έχουν πέσει στο κενό, καθώς ο Ολυμπιακός φαίνεται πως δεν έχει διάθεση να τον παραχωρήσει. Τι απάντησαν οι “ερυθρόλευκοι” στη νέα πρόταση των Ρώσων;

Χθες η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη πρότεινε 500.000 € για τον Μιλουτίνοφ, ο Ολυμπιακός αμέσως αντιπρότεινε 3,5 εκ. €, σαν να λέει όχι με ευγενικό τρόπο. 

Σήμερα οι Ρώσοι επέστρεψαν προσφέροντας στην ελληνική ομάδα 1,5 εκ. €, όμως και πάλι η απάντηση από τον Ολυμπιακό ήταν αρνητική. 

Το συμβόλαιο που φέρεται να έχει προτείνει η ΤΣΣΚΑ στον Μιλουτίνοφ είναι 9 εκ. € για τρία χρόνια και πάντα με ανοικτή την οψιόν του ΝΒΑ. Παρόλα αυτά σύμμαχος του Ολυμπιακού δείχνει να είναι και ο ίδιος ο παίκτης που δεν βλέπει με πολύ καλό μάτι το να μετακομίσει στην Μόσχα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.