Όλη η αλήθεια για την υπόθεση “Μάντζαρη”

Εδώ και πολύ καιρό η Ούνιξ Καζάν του Δημήτρη Πρίφτη έχει καταθέσει πρόταση στον Βαγγέλη Μάντζαρη, η ΚΑΕ Ολυμπιακός όμως, δεν έχει πάρει ακόμα θέση στο θέμα κι έχει τους λόγους της. Διαβάστε το ρεπορτάζ.

Εδώ και πολύ καιρό η Ούνιξ Καζάν του Δημήτρη Πρίφτη έχει καταθέσει πρόταση στον Βαγγέλη Μάντζαρη, η ΚΑΕ Ολυμπιακός όμως, δεν έχει πάρει ακόμα θέση στο θέμα κι έχει τους λόγους της. 

Ο Μάντζαρης φέτος έχει να διανύσει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό. Το ποσό που είναι να πάρει είναι κοντά στις 750.000 €. Ο Ντέιβιντ Μπλατ που πέρσι έδειξε να μην “κοιτάζει” καν τον Έλληνα πλέι μέικερ και στις δύο συναντήσεις που έχει κάνει με την διοίκηση της ομάδας, έχει εισηγηθεί την απομάκρυνσή του (αν αυτό είναι εφικτό). 

Η διοίκηση που γνωρίζει την γενναιώδορη προσφορά των Ρώσων να καλύψουν το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου του παίκτη για να τον πάρουν, δεν έχει πάρει θέση, δεν έχει κάνει ούτε καν προκαταρκτική κουβέντα με την πλευρά του αθλητή. Ποιος άραγε είναι ο λόγος; 

Από τη μία ο προπονητής που ξεκάθαρα δεν τον θέλει κι από την άλλη ο ελληνικός κορμός που τείνει να διαλυθεί, αφού ο Μπόγρης αποτελεί ήδη παρελθόν και είναι πολύ δύσκολο ως αδύνατον να μείνει ο Αγραβάνης (σ.σ. πρέπει να συμβεί μεγάλη ανατροπή). 

Είναι αλήθεια πως από την πλευρά της διοίκησης υπάρχει μια διστακτικότητα. Από την άλλη ο Μάντζαρης και λογικά βλέπει ως μια εξαιρετική λύση την Ούνιξ, αφού έχει ακούσει τα μύρια όσα μετά από μια σεζόν που όχι απλά δεν έπαιζε, αλλά δεν ακούμπουσε καν. Σίγουρα μέσα στις επόμενες μέρες θα υπάρχουν εξελίξεις, ενώ μία από τις λύσεις που επίσης ακούγεται είναι ενδεχόμενη πρόταση του Ολυμπιακού για αναπροσαρμογή. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.