Η Τότεναμ κλέβει τον Σαλιμπά από την Άρσεναλ

"Πόλεμος" στο Βόρειο Λονδίνο για τα μάτια του νεαρού κεντρικού αμυντικού της Σεντ Ετιέν, Γουίλιαμ Σαλιμπά! Η Άρσεναλ θεωρούσε κλεισμένο τον παίκτη αλλά η Τότεναμ έκανε μεγαλύτερη πρόταση!

“Πόλεμος” στο Βόρειο Λονδίνο για τα μάτια του νεαρού κεντρικού αμυντικού της Σεντ Ετιέν, Γουίλιαμ Σαλιμπά! Η Άρσεναλ θεωρούσε κλεισμένο τον παίκτη αλλά η Τότεναμ έκανε μεγαλύτερη πρόταση!

Η Άρσεναλ θεωρούσε εδώ και μια εβδομάδα ότι έχει κλείσει την μεταγραφή του κεντρικού αμυντικού Γουίλιαμ Σαλιμπά από την Σεντ Ετιέν όμως η Τότεναμ μπήκε στην μέση για να κλέψει τον νεαρό Γάλλο!

Η Τότεναμ θέλει τον Σαλιμπά για να αντικαταστήσει τον Αλντερβέιρελντ ο οποίος οδεύει προς Ρόμα. Πρότειναν 30 εκατομμύρια Ευρώ στους Στεφανουά για την απόκτηση του Σαλιμπά.

Η Άρσεναλ είχε φτάσει στα 26 εκατομμύρια Ευρώ την πρόταση της αλλά πλέον είναι δεύτερο φαβορί για την απόκτησή του. Όποιος και αν τον αποκτήσει πάντως θα πρέπει να συμφωνήσει με τον όρο του προέδρου της Σεντ Ετιέν ο οποίος θέλει τον παίκτη δανεικό για την επόμενη σεζόν!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.