Ο Σύνδεσμος Ισπανών παικτών “επιτέθηκε” στην Ευρωλίγκα

Οι εξαγγελίες της Ευρωλίγκας για συμμετοχές ομάδες κυρίως μέσω των wild cards, βρίσκει σφόδρα αντίθετο τον σύνδεσμο των Ισπανών παικτών που εξέδωσαν ανακοίνωση επί του θέματος.

Οι εξαγγελίες της Ευρωλίγκας για συμμετοχές ομάδες κυρίως μέσω των wild cards, βρίσκει σφόδρα αντίθετο τον σύνδεσμο των Ισπανών παικτών που εξέδωσαν ανακοίνωση επί του θέματος. 

Η ανακοίνωση: 

«Η έννοια του αθλητισμού ξεπεράστηκε. Ο στόχος κάθε αθλητή είναι να βελτιωθεί και να φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο. Η EuroLeague δε φαίνεται να υιοθετεί το ολυμπιακό moto: To Citius, Altius, Fortius. Τίποτα δεν έχει σημασία για αυτούς. Ούτε τα αθλητικά κριτήρια, ούτε η καθημερινή προσπάθεια, ούτε η επιθυμία για βελτίωση των παικτών και των ομάδων. Ποιο είναι το κίνητρο που θα υπάρχει για αυτούς ώστε να γίνουν καλύτεροι; Η EuroLeague έχει γυρίσει την πλάτη της στην πραγματικότητα. Οι παίκτες, οι φίλαθλοι, οι ομάδες, θέλουν το μπάσκετ να παραμείνει ένα σπορ. Κοιτώντας πιο ψηλά είναι νόμιμο και απαραίτητο να υπάρχει ένας γοητευτικός ανταγωνισμός. Όμως, το δράμα συνεχίζεται. Ποια νομική ασφάλεια προσφέρει μία Οργάνωση που αποφασίζει να αλλάξει τα κριτήρια συμμετοχής με βάση τη διάθεσή της κάθε χρόνο;

Στην εποχή της διαφάνειας η EuroLeague φαίνεται να μην υιοθετεί ούτε αυτό το δεδομένο. Οι κανόνες του παιχνιδιού, συν του ότι δεν είναι ίδιοι για όλους, είναι τυχαίοι κάθε χρόνο.

Η Ενωση Παικτών της Iσπανικής Λίγκας είναι σφόδρα εναντίον αυτών των αποφάσεων που πλήττουν τα εθνικά πρωταθλήματα και αποδυναμώνουν τους παίκτες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.