Σκέψεις για Βόκολο στην ΕΠΟ

Μετά τη συνάντηση με τον Φερνάντο Σάντος και με την Ομοσπονδία να επιθυμεί να επανενεργοποιήσει το πλάνο του Πορτογάλου, ο Λεωνίδας Βόκολος φαντάζει ως ο κατάλληλος για να αναλάβει το project.

Όπως σας ενημέρωσε το novasports.gr, στην ΕΠΟ γίνονται σκέψεις για επαναφορά του στρατηγικού πλάνου ανάπτυξης που είχε εκπονήσει ο Φερνάντο Σάντος μαζί με τον Λεωνίδα Βόκολο και τον Τάκη Φύσσα. Παράλληλα θα γίνουν κάποιες αλλαγές σε αυτό με βάση τις επιταγές του ποδοσφαίρου σήμερα. 

Μετά τη συνάντηση που είχαν οι κ.κ. Αντωνίου, Βρακάς και Παπαχρήστου με τον Πορτογάλο τεχνικό, πήραν κάποιες λεπτομέρειες αναφορικά με το πλάνο και φυσικά δε θα μπορούσε να λείψει η αναφορά στο όνομα του Λεωνίδα Βόκολου από τον Σάντος. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του novasports.gr το όνομα του άλλοτε Ομοσπονδιακού έχει συζητηθεί στην ΕΠΟ για την ανάληψη καθηκόντων στην επόμενη μέρα της Εθνικής ομάδας.

Κι αυτό διότι μια ματιά στο βιογραφικό του αρκεί για να αντιληφθεί κανείς πως τόσο ως πρώτος προπονητής των Εθνικών ομάδων Κ17 και Κ19, όσο και ως βοηθός του Φερνάντο Σάντος στην πρώτη ομάδα αλλά και ως συντονιστής του στρατηγικού πλάνου ανάπτυξης, μέτρησε μόνο επιτυχίες και έργο σε βάθος.

Το 2010 οδήγησε ως προπονητής της Εθνικής Παίδων την ομάδα στα τελικά του EURO U17 στο Λιχτενστάιν, το 2011 ανέλαβε την Εθνική Νέων και την οδήγησε στα τελικά του EURO U19 της Ρουμανίας και το φθινόπωρο του ίδιου έτους ανέλαβε βοηθός του Φερνάντο Σάντος στην πρώτη ομάδα με την οποία έφτασε στα τελικά του EURO 2012 στην Πολωνία και στα τελικά του Mundial 2014 στη Βραζιλία.

Έφυγε μαζί με τον Φερνάντο Σάντος και τον Τάκη Φύσσα, ουσιαστικά εκείνο το βράδυ στο Ρεσίφε μετά τον αποκλεισμό από την Κόστα Ρίκα στους 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Μαζί τους ουσιαστικά μπήκε “stop” στο στρατηγικό πλάνο ανάπτυξης που είχαν εκπονήσει με τον Φερνάντο Σάντος. 

Είναι το πλάνο για το οποίο γίνεται λόγος τον τελευταίο καιρό στην Ομοσπονδία. Ακόμα πάντως δεν έχει υπάρξει κάποια επικοινωνία με τον Λεωνίδα Βόκολο, ο οποίος έχει ως βασικό στόχο την ενασχόληση με την προπονητική, κάτι που έκανε και στην προηγούμενη θητεία του στην ΕΠΟ και μάλιστα συνδυαστικά με τον συντονισμό του στρατηγικού πλάνου ανάπτυξης.

Κι εδώ να υπενθυμίσουμε ότι αναμένονται και ανακατατάξεις στις μικρές Εθνικές ομάδες μετά το τέλος της συνεργασίας της Ομοσπονδίας με τον Αντώνη Νικοπολίδη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.