Καρντόσο: “Προσπαθούμε να χτίσουμε το ρόστερ” (video)

Σε αποκλειστικές δηλώσεις στα κανάλια Novasports και τον Γιώργο Βασιλείου, ο προπονητής της ΑΕΚ, Μιγκέλ Καρντόσο σχολίασε το φιλικό παιχνίδι με την Τρεντσίν και την προετοιμασία των "κιτρινόμαυρων".

Σε αποκλειστικές δηλώσεις στα κανάλια Novasports και τον Γιώργο Βασιλείου, ο προπονητής της ΑΕΚ, Μιγκέλ Καρντόσο σχολίασε το φιλικό παιχνίδι με την Τρεντσίν και την προετοιμασία των “κιτρινόμαυρων”. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μιγκέλ Καρντόσο:

Για το παιχνίδι με την Τρεντσίν:

«Αυτή τη στιγμή αυτό που έπρεπε να δούμε είναι αν μπορούμε να κάνουμε στο γήπεδο κάποια πράγματα που δουλεύουμε και να τσεκάρουμε κάποιους παίκτες. Αν εξαιρέσουμε τα πρώτα λεπτά που ο αντίπαλος άσκησε πίεση ψηλά, στη συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου και στο δεύτερο είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες δεν σκοράραμε, δεχθήκαμε το γκολ. Όμως το πιο σημαντικό είναι να δούμε κάποιες αγωνιστικές συμπεριφορές μέσα στο γήπεδο. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Είναι πάντα θετικό να κερδίζουμε, αλλά ζητάμε κάποια πράγματα στους παίκτες και είναι θετικό ότι προσπαθούν να τα βγάζουν στο γήπεδο. Είναι επίσης σημαντικό ότι οι παίκτες έπαιξαν με συσσωρευμένη κούραση. Πρέπει να αναλύσουμε αυτό το γεγονός. Αν είχαμε σκοράρει πρώτοι το αποτέλεσμα θα ήταν θετικό για εμάς. Αυτό που έπρεπε να δούμε είναι κάποια πράγματα. Με χαροποιεί ότι προσπαθούν οι παίκτες να βγάλουν κάποια πράγματα με συγκέντρωση στο γήπεδο, τα οποία δουλεύουμε. 

Δεν γίνεται να συγκρίνουμε κάποια πράγματα. Υπάρχουν παίκτες με ποιότητα που σε κάποιες θέσεις αποδίδουν καλά, σε κάποιες άλλες όχι. Το επίπεδο κάποιων παικτών είναι διαφορετικό από κάποιους άλλους. Το σημαντικό είναι η προσπάθεια που δείχνουν και να κάνουν πράγματα που τους έχουμε ζητήσει. Αλλοι παίκτες έχουν διαφορετικές ικανότητες από τους υπόλοιπους. Προσπαθούμε να χτίσουμε το ρόστερ».

Για την πίεση που δέχθηκε η ΑΕΚ και αν υπάρχει εναλλακτικό πλάνο στο πώς να βγάζει τη μπάλα από την άμυνά της:

«Δεν μπορούμε να μιλάμε για εναλλακτικό πλάνο. Υπάρχει η κοντινή και η μακρινή πάσα. Αυτός που αποφασίζει είναι ο τερματοφύλακας. Ειμαστε στην αρχή. Ζητήθηκε στους παίκτες να αλλάζουν πάσες και προσπάθησαν να το κάνουν. Οι τερματοφύλακες σε σχέση με την περσινή χρονιά ήταν συνηθισμένοι να παίζουν με βαθιές μπαλιές. Τώρα καλούνται να κάνουν κάτι διαφορετικό. Αυτά δουλεύουμε καθημερινά και θα δούμε στο τέλος ποιος θα έχει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής. Μέχρι αυτή τη στιγμή είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη δουλειά που γίνεται από τους τερματοφύλακες. Είναι θαρραλέοι και προσπαθούν να κάνουν δουλειά».  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.