Nομίζουν ότι μπορούν να νικήσουν τη Σερίνα!

Ένας στους οκτώ Βρετανούς θεωρεί ότι μπορεί να πάρει τουλάχιστον έναν πόντο απέναντι στην πιο επιτυχημένη τενίστρια όλων των εποχών!

Ένας στους οκτώ Βρετανούς θεωρεί ότι μπορεί να πάρει τουλάχιστον έναν πόντο απέναντι στην πιο επιτυχημένη τενίστρια όλων των εποχών!

Σε έρευνα που πραγματοποίησε ο βρετανικός οργανισμός YouGov, άνδρες και γυναίκες ρωτήθηκαν για το αν πιστεύουν ότι θα μπορούσαν να πάρουν έναν πόντο απέναντι στη Σερίνα Ουίλιαμς, αν παίξουν το καλύτερό τους τένις.

Το 12% των ανδρών, απάντησε θετικά, έναντι μόλις 3% των γυναικών!

Αρκετοί πάντως σχολίασαν ειρωνικά την…αυτοπεποίθηση όσων θεωρούν ότι μπορούν να νικήσουν την Αμερικανίδα, έστω και στην διεκδίκηση ενός πόντου.

«Αυτοί οι άνδρες έχουν αυταπάτες, εκτός αν ρωτήθηκαν μόνο οκτώ και ο ένας από αυτούς ήταν ο Ναδάλ», απάντησε ένας χρήστης του Twitter, ενώ ένας άλλος τόνισε: «Κανένας από εμάς δεν θα μπορούσε καν να επιστρέψει το σερβίς της».

Ένας τρίτος σχολίασε χιουμοριστικά: «Σίγουρος για τις ικανότητές μου στο τένις, μπαίνω στο κορτ και χαμογελώ στην αντίπαλό μου. Η Σερίνα δεν ανταποδίδει, θα ήταν ομορφότερη αν το έκανε νομίζω. Σερβίρει. Το μπαλάκι περνά καθαρά μέσα από το κρανίο μου, σκοτώνοντάς με ακαριαία»!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.