Τζόκοβιτς: «Θα τα δώσω όλα»

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δηλώνει ότι το «εχθρικό» κοινό του ημιτελικού τον κινητοποίησε απέναντι στον Μπαουτίστα Αγκούτ, ενώ τονίζει ότι όλα είναι ανοικτά στον τελικό με τον Φέντερερ.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δηλώνει ότι το «εχθρικό» κοινό του ημιτελικού τον κινητοποίησε απέναντι στον Μπαουτίστα Αγκούτ, ενώ τονίζει ότι όλα είναι ανοικτά στον τελικό με τον Φέντερερ.

Ο Σέρβος νίκησε τον Ισπανό στον ημιτελικό, με το κοινό του Centre Court να υποστηρίζει σε αρκετά σημεία τον αντίπαλό του.

«Κάποιες στιγμές το κοινό ήθελε τον Μπαουτίστα Αγκούτ να επιστρέψει στο ματς και ίσως να πάρει το προβάδισμα επειδή ήταν το αουτσάιντερ, το καταλαβαίνω αυτό. Όμως όλα αυτά τα χρόνια είχα καλή υποστήριξη εδώ, οπότε δεν παραπονιέμαι. Επικεντρώθηκα σε αυτά που έπρεπε να κάνω, σε τέτοια ματς μπορείς να περάσεις αυτές τις συναισθηματικές μεταπτώσεις, είναι κάτι που το έχω συνηθίσει. Ο Ρομπέρτο δεν έδειξε επηρεασμένος από το γεγονός ότι έπαιξε τον πρώτο του ημιτελικό και έπρεπε να προσπαθήσω πολύ», είπε ο Τζόκοβιτς, ενώ για τον τελικό με τον Ελβετό πρόσθεσε:

«Δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα αντιμετωπίσω τον Ρότζερ Φέντερερ στο Centre Court, έχω ζήσει αυτή την εμπειρία παραπάνω από μία φορά. Θα βγω εκεί έξω και θα τα δώσω όλα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.