Η κινηματογραφική βουτιά του Λικ Μπεσόν στο «Απέραντο Γαλάζιο» της Αμοργού

Με εξαιρετικές ερμηνείες από τους Ζαν Ρενό, Ροζάνα Αρκέτ, Ζαν-Μαρκ Μπαρ και την υποβλητική μουσική του Ερίκ Σερά, «Το Απέραντο Γαλάζιο» του Λικ Μπεσόν, μας ταξιδεύει από τη Σικελία, στο Αιγαίο με μοναδικά πλάνα από την Αμοργό, την Ίο και τα Κουφονήσια, σε μία άκρως καλοκαιρινή και δροσερή ταινία. Ο Ένζο (Ζαν Ρενό) και ο Ζακ (Ζαν Μαρκ Μπαρ) είναι δύο...

Με εξαιρετικές ερμηνείες από τους Ζαν Ρενό, Ροζάνα Αρκέτ, Ζαν-Μαρκ Μπαρ και την υποβλητική μουσική του Ερίκ Σερά, «Το Απέραντο Γαλάζιο» του Λικ Μπεσόν, μας ταξιδεύει από τη Σικελία, στο Αιγαίο με μοναδικά πλάνα από την Αμοργό, την Ίο και τα Κουφονήσια, σε μία άκρως καλοκαιρινή και δροσερή ταινία.

Ο Ένζο (Ζαν Ρενό) και ο Ζακ (Ζαν Μαρκ Μπαρ) είναι δύο παιδικοί φίλοι, που από μικροί συναγωνίζονταν στις καταδύσεις. Ενήλικοι πλέον οι δυο τους θα βρεθούν πάλι αντιμέτωποι. Από τη Σικελία, ο Ζακ, ανίκητος πρωταθλητής επί έξι χρόνια στις ελεύθερες καταδύσεις θα αναζητήσει τον Ένζο στις Άνδεις όπου μένει, για να τον φέρει πίσω ως αντίπαλο και διεκδικητή του τίτλου.

Η αναμέτρησή τους θα τους οδηγήσει σε καταστάσεις πέρα από τις ανθρώπινες ικανότητες. Με πανέμορφες υποβρύχιες σκηνές που κόβουν την ανάσα και γυρίσματα στη Σικελία και στα ελληνικά νησιά, το μαγευτικό φιλμ του Λικ Μπεσόν είναι μία μυστηριώδης, κλασσική ταινία, που μένει αξέχαστη.

Μία καλοκαιρινή ταινία που γεμίζει με δέος τον θεατή, μένοντας αξέχαστη. Αρκετές  από τις σκηνές της ταινίας έχουν γυριστεί στην περίφημη παραλία της Αγίας Άννας, κάτω από το Μοναστήρι της Παναγίας της Χοζοβιώτισσας, ενώ ότι στην ταινία συμμετείχαν και κάτοικοι της Αμοργού.

Διαβάστε όλο το θέμα στο TVXS.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.