Οι 10+1 μέρες του Αρη (pics)

Ο Σάββας Παντελίδης από τη Δευτέρα (15/7) μέχρι και το παιχνίδι με τη ΑΕ Λεμεσού (25/7) θα μετράει “10 και σήμερα” για να δουλέψει με παίκτες σημαντικούς που δεν τους είχε στην προετοιμασία.

Η επιστροφή του Αρη στη Θεσσαλονίκη βάζει τους Κίτρινους στο στάδιο της προετοιμασίας που έχει φόντο το πρώτο παιχνίδι (25/7) με την ΑΕ Λεμεσού. Συνάμα όμως και τον Σάββα Παντελίδη σε διαδικασία προπονήσεων και μονταρίσματος ομάδας με παίκτες σημαντικούς που δεν τους είχε μέχρι τώρα.
Και μαζί με αυτούς υπάρχουν παίκτες, ξεχωριστές περιπτώσεις, που μπορεί να είναι διαφορετικοί 10 μέρες μετά. Επίσης, υπάρχει και το φιλικό παιχνίδι (18/7) με τον Ατρόμητο. Με ονόματα λοιπόν… 

-Ο Σούντγκρεν έρχεται την Κυριακή (14/7) και από τη Δευτέρα, ουσιαστικά, ο Σουηδός που λογίζεται ως ο βασικός δεξιός μπακ θα αρχίσει να γνωρίζει τη νέα του ομάδα έχοντας φουλ ρυθμό μιας που δεν σταμάτησε να παίζει με την ΑΙΚ Σόλνα.

-Ο Λούκας Σάσα ναι μεν πρόλαβε να πάει στην Ολλανδία αλλά για δύο μέρες. Μία που έτρεξε, μία που μπήκε στην προπόνηση. Ο Βραζιλιάνος μέσος δεν έπαιξε καθόλου (λογικό) στο ματς με την Αϊντχόφεν. Μπαίνει και αυτός. 

-Ο Μπράουν Ιντέγε και ο Λερίν Ντουάρτε είναι δύο δυνατά χαρτιά του Αρη που δείχνουν ότι θέλουν χρόνο. Ο Νιγηριανός ψάχνει να βρει τα πατήματά του, ο Ολλανδός ήρθε από τον πάγκο στο ματς με την Αϊντχόφεν. Μένει να φανεί πώς θα είναι αμφότεροι μετά το πέρας αυτού του 10ήμερου. 

-Ο Γιάννης Φετφατζίδης είναι ο παίκτης της δεξιάς πλευράς της επίθεσης στο 4-2-3-1 του Παντελίδη. Στο ματς με την Αϊντχόφεν έδειξε διάθεση, δεν ήταν από την αρχή στην προετοιμασία, κερδίζει χρόνο.

-Ο Κόρχουτ είναι ο μοναδικός μπακ από την αριστερή πλευρά. Μέσα από την προετοιμασία θέλει να επιστρέψει στα επίπεδα της προηγούμενης σεζόν, παίκτης που είχε και τις υποχρεώσεις με την Εθνική Ουγγαρίας στην αρχή του καλοκαιριού. 

-Ο Λάρσον. Οπως και ο τερματοφύλακας, Χουλιάν Κουέστα, έτσι και ο Σουηδός είχαν αποχωρήσει από την Ολλανδία λόγω ενοχλήσεων. Για τον Κουέστα δεν ήταν κάτι σοβαρό, μπαίνει κανονικά. Ο Λάρσον είναι από δύσκολα έως οριακά. Μέσα στο 10ήμερο θα φανεί τι θα γίνει με τον παίκτη που στο 4-2-3-1 είναι στην αριστερή πλευρά. 

-Μπάσα. Με την Αϊντχόφεν έδειξε στοιχεία από τον καλό Μπάσα που είναι γνωστό ότι τα έχει μέσα του. Κάτι με τον Σιώπη, κάτι και με δημοσιεύματα από την Αλβανία στην αρχή του καλοκαιριού ότι μπορεί να αποχωρήσει, λίγο βγήκε από τη συγκέντρωσή του. Παίκτης όμως που είναι χρήσιμος. Και από τη στιγμή που σε εκείνες τις θέσεις το μοίρασμα ρόλων είναι ανοιχτό (Μπάσα, Ματίγια, Σάσα, Ντουάρτε) και για αυτόν τον λόγο, αυτό το 10ήμερο έχει ενδιαφέρον.

Ο Σάββας Παντελίδης είπε συγκεκριμένες ατάκες μετά το τέλος του αγώνα με την Αϊντχόφεν. 
-“Αν το ζητούμενο σε μια προετοιμασία είναι να έχει η ομάδα πρόοδο, αυτό συνέβη”.
-“Είμαι αισιόδοξος ότι θα παρουσιάσουμε αυτό που πρέπει, όταν πρέπει”.
Ο Αρης ανεβάζει ρυθμούς και συνεχίζει την προετοιμασία έχοντας πλέον ξεκάθαρο στόχο να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος γίνεται (πάντα αυτή η περίοδος είναι δύσκολη για επίσημα παιχνίδια, για όλες τις ομάδες) για τα παιχνίδια με την ΑΕ Λεμεσού. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.