Χάλεπ: “Έπαιξα το καλύτερο τένις της ζωής μου” (video)

Η Σιμόνα Χάλεπ στις δηλώσεις της αμέσως μετά την κατάκτηση του Γουίμπλεντον έκανε λόγο για το καλύτερο παιχνίδι της ζωής της, για το όνειρο της μητέρας της και για την αλλαγή στο στυλ παιχνιδιού της που έρπεπε να κάνει.

Η Σιμόνα Χάλεπ στις δηλώσεις της αμέσως μετά την κατάκτηση του Γουίμπλεντον έκανε λόγο για το καλύτερο παιχνίδι της ζωής της, για το όνειρο της μητέρας της και για την αλλαγή στο στυλ παιχνιδιού της που έρπεπε να κάνει. 

“Ήταν το καλύτερο παιχνίδι της ζωής μου. Δούλεψα πάρα πολύ για να φτάσει αυτή η στιγμή, αλλά και για να παίξω μπροστά στο “Royal Box”. 
Είχα πολύ άγχος, το στομάχι το ξέρει και δεν είναι και πολύ καλά. Όμως όταν μπαίνεις στο κορτ, δεν υπάρχει χρόνος για συναισθηματισμούς”

 – Τι αισθάνεσαι τώρα που κρατάς το τρόπαιο;

“Είναι κάτι το απίστευτο. Είναι μία μέρα που δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ, διότι ήταν το όνειρο και της μητέρας μου, που πάντα μου έλεγε πως πίστευε πως μπορώ να φτάσω σε ένα τελικό Γουίμπλεντο και κάποια στιγμή να το κατακτήσω. Αυτή η στιγμή ήρθε και το όνειρό της έγινε πραγματικότητα. Ευχαριστώ τη μητέρα μου που είναι πάντα δίπλα μου, ευχαριστώ γενικά τους γονείς μου. 
Επίσης είναι υπέρχοχο γιατί μου είπαν πριν το ματς πως αν κερδίσω θα γίνω ισόβιο μέλος του “All England Tennis Club”, άρα αυτό είναι το κέρδος μου.¨

– Έπαιξες διαφορετικό τέννις απ’ αυτό που σε είχαμε συνηθίσει;

“Η αλήθεια είναι πως άλλαξα το στυλ παιχνιδιού μου, για να μπορέσω να κερδίζω παιχνίδια στο Γουίμπλεντον. Αυτό δεν ήταν εύκολο, όμως είδα βελτίωση στα παιχνίδια μου στο γρασίδι και κάπως έτσι ήρθε μία πολύ καλή χρονιά, ένα πολύ καλό τουρνουά και αυτό το απίστευτο τρόπαιο” 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.