Ο Jon Favreau ήδη γράφει το σενάριο της 2ης σεζόν “The Mandalorian”

Ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει η πρώτη σεζόν.Κατά την διάρκεια εμφάνισής του στην εκπομπή Jimmy...

Ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει η πρώτη σεζόν.

Κατά την διάρκεια εμφάνισής του στην εκπομπή Jimmy Kimmel Live για την προώθηση της επερχόμενης του ταινίας “The Lion King”, ο σκηνοθέτης Jon Favreau αποκάλυψε ότι αυτή την περίοδο δουλεύει πάνω στο σενάριο της 2ης σεζόν του “The Mandalorian”.

Έπειτα από την ερώτηση του παρουσιαστή για το κατά πόσο μπορεί να αποκαλύψει λεπτομέρειες για το “The Mandalorian”, ο Favreau απάντησε ότι αν και είναι μυστικό θα μπορέσει να μοιραστεί κάτι μαζί του.

“Έχει να κάνει με έναν κυνηγό κεφαλών και διαδραματίζεται μετά το ‘Return of the Jedi’. Η Empire δεν υπάρχει πια και επικρατεί ένα χάος, ο κόσμος έχει γεμίσει απάτη και κακία. Εφόσον δεν υπάρχουν νόμοι, τι κάνεις;”, συνέχισε ο Favreau. “Το χάος επικρατεί και συναντάς περίεργους χαρακτήρες. Είναι όπως όταν συναντάς τον Han Solo στην αρχή του ‘Star Wars: A New Hope'”.

Έπειτα ο Favreau πρόσθεσε, Έχουμε τελειώσει την πρώτη σεζόν και τώρα γράφω μέρος της δεύτερης. Περνάω τέλεια”. Επίσης, δήλωσε ότι πάντα του άρεσαν χαρακτήρες όπως οι κυνηγοί κεφαλών και οι επαναστάτες.

Δημιουργός της σειράς είναι ο Favreau, ενώ άλλοι σκηνοθέτες της σειράς μάς είναι γνωστοί μέσα από το MCU, μεταξύ άλλων οι αδερφοί Russo, ο Taika Waititi και ο Peyton Reed. Το πιλοτικό επεισόδιο έχει αναλάβει ο Dave Filoni, γνωστός από τις σειρές κινουμένων σχεδίων “Star Wars: The Clone Wars” και “Star Wars Rebels”. Ενώ η Deborah Chow του “Jessica Jones”, όπως και ο Rick Famuyiwa (Dope) έχουν κι αυτοί από ένα επεισόδιο να σκηνοθετήσουν. Στην παραγωγή εμπλέκονται οι Jon Favreau, Dave Filoni, Kathleen Kennedy, Colin Wilson και Karen Gilchrist. Γνωρίζουμε επίσης πως θα επιστρέψει ένα κλασικό droid από το “A New Hope” και πως το χεράκι του στη μουσική θα βάλει ο Ludwig Göransson, συνθέτης για την ταινία “Black Panther”.

Ο Favreau είχε ανακοινώσει ότι η σειρά θα λαμβάνει χώρα μετά τις ιστορίες των Jango και Boba Fett και θα φέρει έναν νέο πολεμιστή που αναδύεται στο σύμπαν του Star Wars. Τα γεγονότα θα διαδραματίζονται πριν την εμφάνιση του First Order. Θα ακολουθούμε τις δυσκολίες ενός μοναχικού πιστολέρο στα εξωτερικά μέρη του γαλαξία, μακριά από την εξουσία της New Republic.

Ο Pedro Pascal, θα κατέχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Μαζί του θα είναι οι Gina Carano (Deadpool), Giancarlo Esposito (Breaking Bad), Emily Swallow (Supernatural), Carl Weathers (Predator), Omid Abtahi (American Gods), Werner Herzog (Grizzly Man) και Nick Nolte (Affliction). Μπορείτε να διαβάσετε λίγα στοιχεία για τους χαρακτήρες εδώ και να δείτε την αφίσα της σειράς εδώ.

Η σειρά θα κάνει το ντεμπούτο της αποκλειστικά στην επερχόμενη συνδρομητική υπηρεσία της Disney, Disney+, προς τα τέλη του 2019.

Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Μάθετε τα πάντα για τις νέες σειρές της σεζόν 2019-20 στον απόλυτο τηλεοπτικό οδηγό μας.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.