Ο Γιάννης προειδοποιεί: «Είμαι ακόμα στο 60%»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δηλώνει ότι βρίσκεται ακόμα στο 60% των δυνατοτήτων του!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δηλώνει ότι βρίσκεται ακόμα στο 60% των δυνατοτήτων του!

Ο Greek Freak κατέκτησε το βραβείο του MVP της περασμένης σεζόν στο ΝΒΑ, αλλά όπως δήλωσε στο ΝΒΑ, έχει ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης.

«Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορώ να βελτιώσω. Πρώτα πρέπει να κοιτάζω τον εαυτό μου και να βελτιωθώ όσο γίνεται περισσότερο. Έχω πολλά να δουλέψω στο παιχνίδι μου. Πολλοί μου λένε ”Είσαι ο MVP, είσαι από τους καλύτερους παίκτες στο ΝΒΑ και κυριαρχείς”, αλλά θεωρώ πως μπορώ να γίνω καλύτερος. Πιστεύω πως είμαι στο 60% των δυνατοτήτων μου, σε σχέση με το πόσο καλός μπορώ να γίνω. Κι εγώ θέλω να γίνω καλύτερος, ώστε αν βρεθώ ξανά στο ίδιο σημείο, να έχω καλύτερη αντίδραση, να παίξω καλύτερα και να εκτελέσω καλύτερα», είπε ο Αντετοκούνμπο, εκφράζοντας επιθυμία να μείνει στους Μπακς, όσο η ομάδα δείχνει μεγάλες φιλοδοξίες:

«Μπαίνω στον έβδομο χρόνο μου στο ΝΒΑ, είναι τρελό. Στόχος μου είναι πάντα ο ίδιος, να γίνομαι καλύτερος, να βλέπω κάθε μέρα ξεχωριστά και να κατακτήσω το πρωτάθλημα. Αν είμαστε όλοι στο ίδιο μήκος κύματος, γιατί να μην παίξω στους Μπακς 20 ή 25 χρόνια; Γιατί μετά την καριέρα μου να μη γίνω μέλος του προπονητικού τιμ ή της διοίκησης; Όμως θα πρέπει να έχουμε όλοι τον ίδιο στόχο και τις ίδιες αρχές. Να επικεντρωθούμε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Θέλω να είμαι μέλος μιας ομάδας που κερδίζει. Όσο έχουμε την ίδια σκέψη και προσέγγιση, δεν υπάρχει λόγος για μένα να φύγω και να μη γίνω σαν τον Κάρι, τον Νοβίτσκι, τον Κόμπι ή τον Ντάνκαν».

Όσον αφορά τις πολλές αλλαγές…στρατοπέδων από μεγάλα ονόματα του ΝΒΑ αυτό το καλοκαίρι, ο Αντετοκούνμπο είπε:

«Αυτό που έγινε είναι τρελό, αλλά φέρνει νέα ισορροπία στο ΝΒΑ. Βλέπεις σταρ σε πολλές ομάδες. Κλίπερς, Λέικερς, Νετς, Σίξερς, Σέλτικς… Κι αυτό είναι καλό. Οι σταρ πλέον έχουν μεγάλο δύναμη. Ζητούν ανταλλαγή και γίνεται. Σε αυτό το πρωτάθλημα ζούμε. Είναι καλό να ελέγχεις τη μοίρα και την καριέρα σου. Προσωπικά θα ήθελα να μείνει ο Λέοναρντ στην Ανατολή και τους Ράπτορς, γιατί θα ήθελα να ξαναπαίξουμε μια σειρά μαζί τους. Όμως έτσι είναι το ΝΒΑ και γίνονται αλλαγές συνέχεια. Όμως έχουμε ξανά μια ευκαιρία, πρέπει να την εκμεταλλευτούμε και να πετύχουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.