Βαριά ήττα για την Ελλάδα από την Ισπανία

Η Ελλάδα γνώρισε βαριά ήττα από την Ισπανία με 14-4 , στην πρεμιέρα του 18ου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που διεξάγεται στη Νότια Κορέα.

Η Ελλάδα γνώρισε βαριά ήττα από την Ισπανία με 14-4 , στην πρεμιέρα του 18ου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που διεξάγεται στη Νότια Κορέα. Ο αγώνας ήταν πολύ σημαντικός για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, καθώς θα έκρινε την πρώτη θέση του ομίλου  και την απ` ευθείας πρόκριση στις οκτώ καλύτερες ομάδες του κόσμου. 

Η ομάδα του Γιώργου Μορφέση καλείται να βρει αντίδραση στα επόμενα παιχνίδια του Γ` ομίλου με Καζακστάν και Κούβα. 

Η Ελλάδα δεν ξεκίνησε καθόλου καλά στο πρώτο οκτάλεπτο. Αρκετά νωρίς ήρθε αποβολή και η Ισπανία το εκμεταλλεύτηκε για να φτάσει στο γκολ. Οι ισπανίδες ήταν καλύτερες και δεν άργησαν να κάνουν το 3-0 με Ορτίθ(2) και Ταραγό, . Η Ελλάδα μείωσε σε 3-1 με την Ξενάκη στην πρώτη επίθεση για την Ελλάδα. Η Ροσέρ Ταραγό έγραψε το 4-1 με το δεύτερο γκολ της στο ματς, με σουτ από την περιφέρεια. Η ίδια αθλήτρια που ήταν σε εξαιρετική ημέρα, έκανε το 5-1 αλλά και το 6-1. Αυτό ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου οκταλέπτου. 

Η Ασημάκη μείωσε σε 6-2 στο δεύτερο οκτάλεπτο, όμως η Άννα Εσπάρ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο  7-2 ενώ η συνήθης ύποπτη, Ταραγό, έκανε το 8-2. Η Ελλάδα μείωσε σε 8-3 στο τελευταίο δευτερόλεπτο του δεύτερου οκταλέπτου με την Ελευθεριάδου. 

Στο τρίτο, η Ελλάδα περιόρισε τα λάθη, όμως δεν μπόρεσε να σκοράρει ούτε με παίκτη παραπάνω. Η Ταραγό αντίθετα, έφτασε τα έξι γκολ κάνοντας το 9-3. Η διαφορά μεγάλωσε ακόμη περισσότερο με την Φόρκα να κάνει το 10-3 με σουτ από την περιφέρεια.  Το 11-3 έγραψε η Γκαρσία Γοδόι από τη θέση του φουνταριστού. 

Το  τέταρτο οκτάλεπτο ξεκίνησε με αποβολή της Τσουκαλά και την Λέιτον Αρόνες να κάνει το 12-3. Η Φόρκα με ωραίο σουτ από την περιφέρεια ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 13-3. Η Γκαρσία με το δεύτερο της τέρμα από τα δύο μέτρα δεν δυσκολεύτηκε για το 14-3. Η Τσουκαλά στον παίκτη παραπάνω κατάφερε να μειώσει σε 14-4 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Ο τρίτος όμιλος διασταυρώνετε με τον τέταρτο όμιλο εκεί που βρίσκονται: Ιαπωνία, Ιταλία, Κίνα και Αυστραλία. 

Ελλάδα: Σταματοπούλου, Τσουκαλά, Μπενέκου,  ,Ελευθεριάδου, Πάτρα, Αβραμίδου, Ασημάκη, Χυδηριώτη, Κώτσια. Νίνου Ειρ, Πλευρίτου Ελ, Ξενάκη, Κοτσιώνη
Προπονητής: Γιώργος Μορφέσης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.