«Too Much Info Clouding Over My Head»: Μία σάτιρα για το Σινεμά στην Ελλάδα της κρίσης

Αυτοσαρκαστικό και με χιούμορ, το φιλμ «Too Much Info Clouding Over My Head» του Βασίλη Χριστοφιλάκη, παρουσιάζει την Οδύσσεια ενός νεαρού σκηνοθέτη ο οποίος προσπαθεί να ολοκληρώσει την ταινία του, με φόντο την Ελλάδα της οικονομικής κρίσης. Προβάλλεται στο «Σινεμά με Θέα». Ένας φιλόδοξος τριαντάρης σκηνοθέτης γεμάτος ψυχαναγκασμούς και σε υπαρξιακή κρίση μπαίνει σε περιπέτειες...

Αυτοσαρκαστικό και με χιούμορ, το φιλμ «Too Much Info Clouding Over My Head» του Βασίλη Χριστοφιλάκη, παρουσιάζει την Οδύσσεια ενός νεαρού σκηνοθέτη ο οποίος προσπαθεί να ολοκληρώσει την ταινία του, με φόντο την Ελλάδα της οικονομικής κρίσης. Προβάλλεται στο «Σινεμά με Θέα».

Ένας φιλόδοξος τριαντάρης σκηνοθέτης γεμάτος ψυχαναγκασμούς και σε υπαρξιακή κρίση μπαίνει σε περιπέτειες προσπαθώντας να μαζέψει χρήματα για μια ταινία που δεν θέλει να κάνει. To «Too Much Info Clouding Over My Head» είναι μια ασπρόμαυρη μεγάλου μήκους δημιουργία, που διαθέτει με μαύρο χιούμορ, ωραίο ρυθμό και γρήγορους διαλόγους.

Μια ιστορία ενηλικίωσης και παράλληλα, ένας φόρος τιμής στη δεκαετία των 80s και 90s, αλλά και στους σημερινούς 30+ οι οποίοι ψάχνουν να βρουν τον δρόμο τους ψυχικά, ερωτικά και επαγγελματικά. Η ταινία λειτουργεί κι ως ένα σχόλιο πάνω στη σύγχρονη καλλιτεχνική και όχι μόνο πραγματικότητα μέσα απ’ όλη την τρέλα που την περιβάλλει.

Η ταινία «Too Much Info Clouding Over My Head» πραγματοποίησε την παγκόσμια πρεμιέρα της, τον Νοέμβριο του 2017, στο 58ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Θεσσαλονίκης, όπου και απέσπασε το μεγάλο βραβείο FIPRESCI της Διεθνούς Ένωσης Κριτικών Κινηματογράφου για την Καλύτερη Ελληνική Ταινία του Φεστιβάλ, το Βραβείο του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου για Πρωτοεμφανιζόμενο Σκηνοθέτη, καθώς και το Βραβείο της ΕΡΤ «New Cinema».

Διαβάστε όλο το θέμα στο TVXS.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.