Μάνατζερ Μιλουτίνοφ: «Αν μείνει, θα δώσει το 100%»

To δικαίωμα του Νίκολα Μιλουτίνοφ να πληρώνεται στην ώρα του υπερασπίστηκε ο μάνατζερ του Σέρβου σέντερ, Γιώργος Δημητρόπουλος. Ο γνωστός μάνατζερ πρόσθεσε πως αν μείνει στον Ολυμπιακό, «θα δώσει το 100%».

To δικαίωμα του Νίκολα Μιλουτίνοφ να πληρώνεται στην ώρα του υπερασπίστηκε ο μάνατζερ του Σέρβου σέντερ, Γιώργος Δημητρόπουλος. Ο γνωστός μάνατζερ πρόσθεσε πως αν μείνει στον Ολυμπιακό, «θα δώσει το 100%». 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

“Ο Μιλουτίνοφ, όπως κάθε άνθρωπος στον κόσμο, έχει το δικαίωμα να απαιτεί να πληρώνεται στην ώρα του. Το γεγονός ότι σε κάθε ελληνικό σύλλογο, όπως και σε τεράστιο αριθμός στην Ευρώπη, εκ των οποίων σε αρκετούς της Ευρωλίγκας, του Eurocup, του Champions League, της ACB, ιταλικούς, τουρκικούς, ρωσικούς και σε άλλους, οι παίκτες παραμένουν απλήρωτοι ή πληρώνονται καθυστερημένα για χρόνια τώρα και δεν υψώνουν την φωνή τους αρκετά, το γεγονός ότι χιλιάδες υποθέσεις φτάνουν σε τοπικά δικαστήρια ή το ΒΑΤ, δεν σημαίνει πως όταν κάποιος απαιτεί να πληρωθεί ότι του οφείλεται υπάρχει ασυνέπεια. Το να μετατοπίζεται ένα παγκόσμιο πρόβλημα σε ένα σύλλογο είναι ανέκδοτο! Αυτός είναι ένας από τους λόγους που είμαστε εκατοντάδες χρόνια μακριά από το ΝΒΑ. 

Ο Νίκολα έχει ένα ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και είναι απόφαση του συλλόγου αν θα μείνει ή όχι. Αν μείνει, θα δώσει το 100%, όπως πάντα, για τον σύλλογο που τον εμπιστεύτηκε χρόνια πριν, όταν οι άλλες ομάδες δεν το έκαναν! Ό,τι συνέβη μετά, όταν θα είναι ελεύθερος, είναι κάτι που δεν μπορούμε να το ξέρουμε σήμερα». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.