Κοντά σε Σένκεφελντ ο Παναθηναϊκός (video)

Μια …ανάσα από την απόκτηση του Ολλανδού στόπερ, Μπαρτ Σένκεφελντ είναι ο Παναθηναϊκός.

Μια …ανάσα από την απόκτηση του Ολλανδού στόπερ, Μπαρτ Σένκεφελντ είναι ο Παναθηναϊκός. Οι Πράσινοι έχουν συμφωνήσει προφορικά με την πλευρά του 27χρονου στόπερ και ο Σένκεφελντ περιμένει την ειδοποίηση του Νίκου Νταμπίζα για να έρθει στην Αθήνα και να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του έχει προτείνει το Τριφύλλι. 

Το novasports.gr γνωρίζει ότι ο Παναθηναϊκός κάνει την τελευταία του προσπάθεια με ξένο στόπερ που βρίσκεται πιο ψηλά στη λίστα του Νταμπίζα. Όμως υπάρχουν αρκετές δυσκολίες στη συγκεκριμένη υπόθεση και αν “χαλάσει” οριστικά, τότε πιθανότατα ο Παναθηναϊκός θα ενεργοποιήσει τη λύση Σένκεφελντ. 

Οι Πράσινοι βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις και με νεαρό Πορτογάλο στόπερ, όμως η συγκεκριμένη περίπτωση προορίζεται για εναλλακτική λύση στην αμυντική γραμμή του Παναθηναϊκού. 
 

Ο Μπαρτ Σέλνκεφελντ έκανε τα πρώτα του βήματα στα τμήματα υποδομής της Φέγενορντ, στην οποία αγωνίστηκε για μια τριετία με λίγες συμμετοχές, αγωνίστηκε ακόμα στον Χέρακλες και τη Τσβόλε, ενώ την τελευταία διετία έπαιξε στην Αυστραλία και τη Μέλμπουρν Σίτι, από την οποία έμεινε ελεύθερος. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.