60 χρόνια μετά συναντάμε τον Κάρι Γκραντ «Στη Σκιά των Τεσσάρων Γιγάντων» του Χίτσκοκ

Η δραματουργία της ταινίας είναι βασισμένη εξ’ ολοκλήρου πάνω σε μια απάτη και περιλαμβάνει σεκάνς που έχουν περάσει στην ανθολογία του Παγκόσμιου Σινεμά. Το θρυλικό φιλμ του Άλφρεντ Χίτσκοκ, «Στη Σκιά των Τεσσάρων Γιγάντων», με πρωταγωνιστή τον εξαιρετικό Κάρι Γκραντ, προβάλλεται με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, δίνοντας την ευκαιρία στους θεατές να το απολαύσουν στην μεγάλη οθόνη. ...

Η δραματουργία της ταινίας είναι βασισμένη εξ’ ολοκλήρου πάνω σε μια απάτη και περιλαμβάνει σεκάνς που έχουν περάσει στην ανθολογία του Παγκόσμιου Σινεμά. Το θρυλικό φιλμ του Άλφρεντ Χίτσκοκ, «Στη Σκιά των Τεσσάρων Γιγάντων», με πρωταγωνιστή τον εξαιρετικό Κάρι Γκραντ, προβάλλεται με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, δίνοντας την ευκαιρία στους θεατές να το απολαύσουν στην μεγάλη οθόνη.

«Είμαι ένας τυποποιημένος σκηνοθέτης. Αν γυρνούσα τη Σταχτοπούτα, το κοινό θα άρχιζε αμέσως να ψάχνει το πτώμα μέσα στην άμαξα-κολοκύθα.» – Άλφρεντ Χίτσκοκ

Σασπένς από την πρώτη ως την τελευταία σκηνή, αγωνία στο κόκκινο, καταιγιστικός ρυθμός, δηλητηριώδες χιούμορ. Η πιο συναρπαστική, διασκεδαστική και θεαματική ταινία του Άλφρεντ Χίτσκοκ, το αριστουργηματικό «Στη Σκιά των Τεσσάρων Γιγάντων», ένα εντυπωσιακό κυνηγητό από τη Νέα Υόρκη στο όρος Ράσμορ με πρωταγωνιστή τον Κάρι Γκραντ, είναι για φέτος η ταινία της ανοιχτής προβολής του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Η κατασκοπευτική περιπέτεια του ιδιοφυούς σκηνοθέτη μετατρέπεται σε αξέχαστη κινηματογραφική εμπειρία με ελεύθερη είσοδο, την Τρίτη 16 Ιουλίου, σε ένα από τα πιο αγαπημένα σημεία της Θεσσαλονίκης, στην Προβλήτα Ά, στο Λιμάνι της πόλης.

Διαβάστε όλο το θέμα στο TVXS.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.