Γυναίκα θα κατέχει τον τίτλο του 007 στο “Bond 25”

Δυναμική και έξυπνη, όπως πρέπει να είναι ένας 007.Γυναίκα κλέβει τον τίτλο του 007 μέσα από τα...

Δυναμική και έξυπνη, όπως πρέπει να είναι ένας 007.

Γυναίκα κλέβει τον τίτλο του 007 μέσα από τα χέρια του James Bond στην επερχόμενη 25η ταινία του ήρωα.

Σύμφωνα με το Daily Mail και το New York Post, η Lashana Lynch, θα ενσαρκώνει μια μυστική πράκτορα της MI6, η οποία κατέχει την κωδική ονομασία “007”, τίτλο που κληρονόμησε μετά την αποχώρηση του James Bond από την ενεργό δράση.

Η Lynch είναι γνωστή μέσα από τον ρόλο της ως την πιλότο της Πολεμικής Αεροπορίας Maria Rambeau στο “Captain Marvel”.

“Ο Bond, φυσικά, ελκύεται από την πράκτορα 007 και προσπαθεί να την ρίξει στο κρεβάτι, αλλά μένει άναυδος όταν ανακαλύπτει ότι κανένα από τα γνωστά του κόλπα δεν επηρεάζει την πανέξυπνη, νεαρή γυναίκα”, είπε μια πηγή.

Σεναριογράφοι είναι οι Neal Purvis και Robert Wade, οι οποίοι έχουν γράψει και τα “Casino Royale”, “Skyfall”, “Spectre”. Το ‘γυάλισμα’ του σεναρίου έκανε η Phoebe Waller-Bridge, η δημιουργός του “Killing Eve”. Σκηνοθέτης είναι ο Cary Joji Fukunaga.

Παραγωγοί θα είναι οι Michael G. Wilson και Barbara Broccoli, ενώ η ταινία είχε τα προβλήματά της, καθώς αποχώρησε ο Danny Boyle και η εύρεση του νέου σκηνοθέτη ήταν δύσκολη.

Πρωταγωνιστές της ταινίας είναι οι Léa Seydoux στον ρόλο της Dr. Madeleine Swann, Ralph Fiennes ως M, Ben Whishaw ως Q, Naomie Harris ως Moneypenny, Jeffrey Wright στον ρόλο του Felix Leiter, Rory Kinnear ως Tanner και, φυσικά, ο Daniel Craig ως James Bond. Προηγούμενα δημοσιεύματα ήθελαν τον Saïd Taghmaoui να γίνεται ο κακός της υπόθεσης, αλλά εν τέλει ο Rami Malek θα κατέχει τον εν λόγω ρόλο. Ο Billy Magnussen επιβεβαιώθηκε ότι θα κατέχει τον ρόλο ενός πράκτορα της CIA. Νέες εισαγωγές σε άγνωστος ρόλους θα κατέχουν οι Ana De Armas, Lashana Lynch, David Dencik και Dali Benssalah.

Στην αρχή του “Bond 25” (όπως είναι ο ανεπίσημος τίτλος), ο Craig έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση και απολαμβάνει μια ήρεμη ζωή στην Τζαμάικα. Η απλότητα όμως θα λήξει όταν ο Felix Leiter της CIA κάνει την εμφάνισή του και ζητάει τη βοήθειά του. Σύντομα ξετυλίγεται μια αποστολή σχετικά με τη διάσωση ενός απαχθέντος επιστήμονα, που θα οδηγήσει τον Bond στον δρόμο ενός μυστηριώδους κακοποιού, επανδρωμένου με επικίνδυνη νέα τεχνολογία.

Η παραγωγή έκανε ένα διάλειμμα καθώς ο Craig τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Γυρίσματα έχουν γίνει σε Ιταλία, Νορβηγία και Τζαμάικα. Το “Bond 25” θα κάνει την εμφάνισή του στους κινηματογράφους στις 8 Απριλίου 2020.

Για περισσότερα νέα, αλλά και ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.