Θα επιστρέψει μάλλον η Maggie του “The Walking Dead” για την 10η σεζόν

Θα συνεχιστεί η ιστορία της;Η Lauren Cohan μπορεί να επιστρέψει στο "The Walking Dead" για να...

Θα συνεχιστεί η ιστορία της;

Η Lauren Cohan μπορεί να επιστρέψει στο “The Walking Dead” για να ξαναενσαρκώσει την Maggie, σύμφωνα με τα λεγόμενα της showrunner Angela Kang.

Σε συνέντευξή της με το Entertainment Weekly, όταν ρωτήθηκε για το κατά πόσο θα δούμε τη συνέχεια της ιστορίας της Maggie, τώρα που η άλλη σειρά στην οποία πρωταγωνιστούσε η ηθοποιός κόπηκε, η Kang είπε: “Δεν ξέρω πόσα πολλά μπορώ να πω σχετικά. Θα πω μόνο ότι δουλεύουμε πάνω σε αυτό”.

Η Cohan έφυγε από το “The Walking Dead” στα μέσα της 9ης σεζόν και ξεκίνησε να πρωταγωνιστεί στη σειρά του ABC, “Whiskey Cavalier”, η οποία κόπηκε τον Μάιο, έπειτα από μόλις μία σεζόν. Η αποχώρηση της ηθοποιού είχε να κάνει με την επιθυμία της να κάνει μια αλλαγή μετά από οχτώ χρόνια.

Παρά τα σχόλια της showrunner, η Kang δεν αποκάλυψε αν η Cohan θα εμφανιστεί στο “The Walking Dead” ή σε κάποιο άλλο spinoff. Ο χαρακτήρας που ενσαρκώνει παραμένει ζωντανός, έχοντας φύγει με τον γιο της και τον Georgie για να βρουν άλλους επιζήσαντες.

Το “The Walking Dead” θα μπει στη 10 σεζόν του τον Οκτώβριο με την Danai Gurira να αποχωρεί μετά το τέλος της. Οι σειρές θα έχουν μέλλον στο AMC “για πολλά χρόνια”, παρά το γεγονός ότι τα κόμικς θα ολοκληρώσουν την ιστορία τους με το τεύχος #193. Αναμένουμε να δούμε τρεις ταινίες με τον Rick Grimes, το “Fear the Walking Dead” διασχίζει την 5η σεζόν του, ενώ το άτιτλο ακόμα spin-off απέκτησε τρεις νεαρούς πρωταγωνιστές.

Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Μάθετε τα πάντα για τις νέες σειρές της σεζόν 2019-20 στον απόλυτο τηλεοπτικό οδηγό μας.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.