Βάζει ψηλότερα τον πήχη

Ο Νίκος Τζουάννης γράφει στο προσωπικό του blog για τους στόχους που έχουν θέσει οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν και τις μεγαλύτερες απαιτήσεις που έχει πλέον ο κόσμος του Τριφυλλιού.

Στο καταπράσινο και γούρικο Όστερμπεϊκ βρίσκεται πλέον ο Παναθηναϊκός και τις επόμενες δύο εβδομάδες θα …στρατοπεδεύσει στο πανέμορφο προάστιο του Άρνεμ και θα βάλει τις “βάσεις” για τη νέα σεζόν.

Μετά την περσινή “αναγνωριστική” χρονιά γι΄αυτή τη νεανική ομάδα, οι απαιτήσεις μεγαλώνουν για το Τριφύλλι και ο πήχης μπαίνει ακόμα πιο ψηλά. Πριν από ένα χρόνο, ο Γιώργος Δώνης με μια ντουζίνα άπειρα, αλλά ταλαντούχα πιτσιρίκια ξεκινούσε αυτό το όμορφο ταξίδι στο άγνωστο. Με το βαρίδι των -6, με δεκάδες προβλήματα να ταλαιπωρούν το σύλλογο, με έντονη αμφισβήτηση από την αρχή της σεζόν. 

Πλέον αυτά τα πιτσιρίκια κέρδισαν πολλές εμπειρίες από την περσινή …βουτιά στα βαθιά. Έμαθαν να κολυμπούν, ακόμα και σε φουρτουνιασμένη θάλασσα και καλούνται πια να φτάσουν μέχρι την απέναντι ακτή. 

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού έβαλε έναν μεγάλο στόχο και έχει φροντίσει να περάσει τα “θέλω” του στους ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού. Στο δεύτερο χρόνο του τριετούς πλάνου, ο Παναθηναϊκός καλείται να μπει και πάλι στη διαδικασία του πρωταθλητισμού. Κάτι αρκετά δύσκολο με τον ανταγωνισμό που υπάρχει και τη διαφορά μπάτζετ, όχι όμως αδύνατο. Για να το λέει ο Γιώργος Δώνης, κάτι θα ξέρει παραπάνω… Άλλωστε ο Παναθηναϊκός είναι …καταδικασμένος από την ιστορία του να πρωταγωνιστεί. Αυτό θα επιχειρήσει να κάνει και την εφετινή σεζόν. 

Αν και ακόμα χρειάζεται αρκετός χρόνος για να συμπληρωθεί το αγωνιστικό “παζλ” του Παναθηναϊκού, οι σκέψεις και οι κινήσεις των ανθρώπων του Τριφυλλιού είναι προς τη θετική κατεύθυνση. Με τα λίγα …όπλα (δηλαδή χρήματα) που έχουν στα χέρια τους, προσπαθούν να κερδίσουν μια μάχη που μοιάζει εκ των προτέρων χαμένη. Οι Πράσινοι ψάχνουν …λαχεία στην ποδοσφαιρική αγορά και προσπαθούν να ενισχύσουν το ρόστερ τους με εμπειρία και ποιότητα. Με παίκτες που θα ταιριάζουν στη φιλοσοφία της ομάδας και θα είναι team players. To αποτέλεσμα θα φανεί το επόμενο διάστημα. 

To novasports.gr θα βρίσκεται στην Ολλανδία, θα παρακολουθήσει λεπτό προς λεπτό την προετοιμασία του Παναθηναϊκού στο Όστερμπεϊκ και θα σας μεταφέρει όλα τα νέα από το “στρατόπεδο” του Τριφυλλιού. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.