Μάνατζερ Μεριά: “Πολλές προτάσεις, προτεραιότητα ο Ολυμπιακός!”

To Novasports.gr μίλησε με τον μάνατζερ του Γιασίν Μεριά για το εκπληκτικό Κόπα Άφρικα, τις προτάσεις και το μέλλον του Τυνήσιου στόπερ στο λιμάνι.

O Γιασίν Μεριά είναι ο παίκτης “αποκάλυψη” του φετινού Κόπα Άφρικά! Ο Τυνήσιος στόπερ συνεισέφερε στο πλασάρισμα της Τυνησίας στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Εκεί οι Τυνήσιοι γνώρισαν τον αποκλεισμό από τη Σενεγάλη του Παπέ Σισέ, ωστόσο ο Μεριά είχε προλάβει να βάλει το στίγμα του στο Κόπα Άφρικα, ως μέλος της κορυφαίας ενδεκάδας του τουρνουά. 

Το Novasports.gr συνομίλησε με τον Καλίντ Ραχμάν, μάνατζερ του Γιασίν Μεριά, ο οποίος εμφανίστηκε ιδιατέρως ενθουσιασμένος με τις τελευταίες εμφανίσεις του πελάτη του. “Ο Μεριά τα πήγε εξαιρετικά με την Τυνησία στο Κόπα Άφρικα και όπως αναμενόταν έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων από την Ευρώπη και συγκεκριμένα από τη Γαλλία και την Ισπανία”. 

Ο Μεριά αγωνίζεται στον Ολυμπιακό από το περασμένο καλοκαίρι, με τους Πειραιώτες να τον αποκτούν από τη Σφαξιέν της Τυνησίας. Η τιμή του συνεχώς ανεβαίνει από τότε και σύμφωνα με το trasnfermarkt, έφτασε τα 2 εκατομμύρια ευρώ τον περασμένο Μάιο. Μετά την εμφάνιση του στο Κόπα Άφρικα η τιμή αυτή έχει ανοδική κλιμάκωση. Ο μάνατζερ του Μεριά ανέφερε: “Ακόμα δεν έχουμε κάτι συγκεκριμένο σε ό,τι αφορά τα ακριβή ποσά, όμως το αμέσως επόμενο διάστημα θα γίνουν όλα πιο σαφή”.

Ο Ολυμπιακός μετά και τον τραυματισμό του Γιάγκος Βούκοβιτς περιμένει την επιστροφή των Παπέ Σισέ και Γιασίν Μεριά, αφού ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους με τις Σενεγάλη και Τυνησία σε μεγάλο και μικρό τελικό του Κόπα Άφρικα. Για τον 26χρονο Τυνήσιο, ο Ολυμπιακός παραμένει προτεραιότητα: “Ο Γιασίν είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τον Ολυμπιακό. Στην αρχή μπορεί τα πράγματα να ήταν λίγο δύσκολα καθώς δεν είχε αγωνιστεί ξανά εκτός Τυνησίας, ωστόσο προσαρμόστηκε και η ελληνική ομάδα είναι πλέον προτεραιότητα του. Όλα αυτά βέβαια αλλάζουν γρήγορα στο ποδόσφαιρο. Αφού ολοκληρώσει την παρουσία του στο Κόπα Άφρικα θα ξεκουραστεί και θα επιστρέψει στην Ελλάδα για να ενσωματωθεί στην υπόλοιπη ομάδα και να πάρει τις αποφάσεις για το μέλλον του, ανάλογα πάντα με τις προτάσεις που θα προκύψουν”.


*H πορεία της αξίας του Μεριά μέχρι το τέλος Μαίου, σύμφωνα με το transfermarkt.com.

Στο Κόπα Άφρικα της Αιγύπτου μπορεί να αναμενόταν έκρηξη προτάσεων για τους Μαντί Καμαρά και Παπέ Σισέ, ωστόσο κύλησε εξαιρετικά για τον “αουτσάιντερ” Μεριά και ίσως υπάρξουν εξελίξεις. Για την ώρα πάντως είναι αρκετά δύσκολο να πωληθεί παίκτης από την αμυντική γραμμή, ειδικά μετά τον τραυματισμό του Βούκοβιτς και εν μέσω των παιχνιδιών με τη Βικτόρια Πλζεν για τον β’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.