Ώρα Καμαρά στον Ολυμπιακό! (pic)

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός καλωσόρισε τον Μαντί Καμαρά, ο οποίος επιστρέφει στις προπονήσεις, λίγο πριν τις αναμετρήσεις με τη Βικτόρια Πλζεν.

Ο Μαντί Καμαρά ήταν ένας από τους Αφρικανούς παίκτες του Ολυμπιακού, οι οποίοι έχασαν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας των Πειραιωτών σε Πολωνία και Αυστρία, εξαιτίας της συμμετοχής στο Κόπα Άφρικα της Αιγύπτου.

Μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του με τη Γουινέα στη φάση των “16”, μετά την ήττα από τη φιναλίστ Αλγερία, ο Καμαρά πήρε μια εβδομάδα άδεια και από σήμερα ενσωματώνεται στο πρόγραμμα του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δούλεψε με Γκιλιέρμε και Μπουχαλάκη στην προετοιμασία στο ντουέτο των αμυντικών χαφ και θα εξετάσει το βαθμό ετοιμότητας του Καμαρά, για να τον εντάξει στον προγραμματισμό των δύο σημαντικών αναμετρήσεων με τη Βικτόρια Πλζεν για τον β’ προκριματικό γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ. Γκιλέρμε και Μπουχαλάκης έχουν “χημεία” και γνωρίζονται αρκετά από την περασμένη σεζόν, ενώ δοκιμάστηκαν αρκετά και στα φετινά φιλικά προετοιμασίας κι έτσι ο συγκεκριμένος συνδυασμός έχει το προβάδισμα αρχικά τουλάχιστον για το πρώτο ματς των δύο ομάδων την Τρίτη 23 Ιουλίου στην Τσεχία (20.00, NS1HD).

Για την ώρα η ΠΑΕ Ολυμπιακός καλωσόρισε τον μέσο από τη Γουνιέα με ένα story στο instagram. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.