Νάχμπαρ: «Κάποιοι πιέστηκαν να μην παίξουν στις εθνικές»

Την πληροφορία πως κάποιοι παίκτες δέχτηκαν πιέσεις προκειμένου να μην αγωνιστούν σε αγώνες των εθνικών τους ομάδων διατύπωσε σε συνέντευξη του ο πρόεδρος της ELPA, Μπόστιαν Νάχμπαρ.

Την πληροφορία πως κάποιοι παίκτες δέχτηκαν πιέσεις προκειμένου να μην αγωνιστούν σε αγώνες των εθνικών τους ομάδων διατύπωσε σε συνέντευξη του ο πρόεδρος της ELPA, Μπόστιαν Νάχμπαρ. 

Ο Σλοβένος διοικητικός ηγέτης της Ένωσης Παικτών της Ευρωλίκγας ρωτήθηκε για το ακανθώδες θέμα των «παραθύρων» και ανέφερε μεταξύ άλλων: 

«To πιο σημαντικό για την ELPA είναι να έχει τη δική της, συγκεκριμένη άποψη ως οργανισμός για όσα συμβαίνουν. Από την στιγμή που δεν το έχουμε αυτή τη στιγμή (και δεν το έχουμε μέχρι τώρα), δε θα ήταν έξυπνο να υψώσουμε τις φωνές μας. Οι παίκτες οι ίδιοι, και το μάθαμε αυτό μιλώντας μαζί τους, δεν έχουν μία συγκεκριμένη άποψη. 
Κάποιοι από αυτούς θα ήθελαν να είναι στα προκριματικά των Εθνικών ομάδων, κάποιοι άλλοι δε θα ήθελαν να είναι. Κάποιοι λένε ότι οι ομάδες τους, τούς πίεσαν να μην αγωνιστούν στις εθνικές ομάδες. Δεν υπάρχει μία συγκεκριμένη άποψη. Σε αυτή την περίπτωση, το πιο έξυπνο που έχουμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε. 
Οι πόρτες μας όμως, είναι ανοιχτές για κάθε πρόβλημα. Θα ήταν ιδανικό να μπορέσουμε να βοηθήσουμε και σε αυτό το πρόβλημα». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.