Καρντόσο: ‘Θετικά δείγματα, συνεχίζουμε τη δουλειά” (video)

Ικανοποιημένος από τη βελτιωμένη εικόνα της ΑΕΚ, εμφανίστηκε ο Μιγκέλ Καρντόσο μιλώντας στην κάμερα του novasports, χωρίς να παραλείψει πάντως και τα στοιχεία που δεν του άρεσαν.

Ικανοποιημένος από τη βελτιωμένη εικόνα της ΑΕΚ, εμφανίστηκε ο Μιγκέλ Καρντόσο μιλώντας στην κάμερα του novasports, χωρίς να παραλείψει πάντως και τα στοιχεία που δεν του άρεσαν.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της ΑΕΚ:

“Είχαμε καλές στιγμές, που πλησιάσαμε σε αυτό που θέλουμε, υπήρχαν όμως κάποια διαστήματα στο πρώτο μέρος που δεν μου άρεσαν. Ενώ η ομάδα προσπαθεί να εφαρμόσει όσα δουλεύουμε, κάποιες στιγμές στο πρώτο ημίχρονο, δεν το κάναμε. Πάντως, όταν βάλαμε κάτω την μπάλα, φτιάξαμε ευκαιρίες και σκοράραμε. Είχαμε άνεση, είχαμε την μπάλα, όταν δεν την είχαμε, έπρεπε να κυνηγάμε, τότε είχαμε πρόβλημα, αυτό είπα στους ποδοσφαιριστές και το κατάλαβαν. 

Στο δεύτερο ημίχρονο, ήμασταν καλύτεροι, καταλαβαίναμε το παιχνίδι, πως έπρεπε να ενεργήσουμε, είχαμε γραμμές κοντά. Είχαμε πολλές ευκαιρίες που δεν σκοράραμε, ο αντίπαλος δεν είχε πολλές στιγμές. Τα δείγματα είναι θετικά, συνεχίζουμε τη δουλειά. Παίζουμε καλύτερα τις τελευταίες μέρες, θέλαμε να μειώσουν την ένταση των προπονήσεων για να αποδώσουν καλύτερα οι παίκτες. 

Για τον βοηθό του Νούνο Μπαπτίστα που είναι στην απέναντι πλευρά του γηπέδου:

«Το πρώτο πράγμα είναι να πούμε ότι μοιράζουμε απολύτως τη δουλειά του προπονητικού επιτελείου. Ο στόχος μου εμένα είναι ως πρώτος προπονητής, να βάλω τους συνεργάτες μου να εργαστούν ώστε να βγει αυτό που θέλω στο γήπεδο. Πρώτα ο γυμναστής να καταλάβει το πλάνο παιχνιδιού μας, ώστε να δουλέψει στον τομέα της φυσικής κατάστασης. Σε σχέση με τον Μπαπτίτσα η βασική ιδέα είναι να υπάρχει και από την άλλη πλευρά οδηγίες προς τους παίκτες. Του έχω 100% εμπιστοσύνη. Κατά τη διάρκεια της χρονιάς μπορεί να με δείτε στις εξέδρες και τον Μπαπτίστα στον πάγκο, σε κάποιο φιλικό παιχνίδι. Εχουμε και τον Φρανσίνσκο. Βρίσκεται στις κερκίδες, από ψηλά, μπορεί να δει άλλα πράγματα και να δώσει ίσως το κάτι παραπάνω».

Για τα μεταγραφικά και για Ολιβέιρα και Βέρντε:

«Σε γενικές γραμμές ολοι οι παίκτες που είναι εδώ χρειάζονται χρόνο, αλλά έχουν καταλάβει και δουλεύουν πάνω στις ιδέες μας. Οσον αφορά τα ονόματα δεν θα μιλήσω. Υπάρχει καθαρή και άμεση επικοινωνία και με τον τεχνικό διευθυντή και τον πρόεδρο για να ενισχύσουμε την ομάδα. Ότι θέλει ενίσχυση είναι ξεκάθαρο. Με την προσθήκη νέων παικτών, είναι καλή ευκαιρία θα μεγαλώσει το ρόστερ και θα δούμε το μέλλον. Λεπτομερώς θα δούμε τι θα γίνει. Πολύ προσεκτικά για τους παίκτες. Δεν είναι δεδομένο ότι θα έχουμε 23 ποδοσφαιριστές μόνο στο ρόστερ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.